Hei.

Noen dager har man liksom en soleklar plan.

Jeg skulle hente de to minste i barnehagen. Videre skulle jeg innom butikken og kjøpe laksefileter. Disse skulle stekes. De skulle serveres med brokkoli og pasta og saus. Fullkornspasta. Jeg mener, her snakker vi i allefall sånn passe sunn middag. Nevnte jeg den brokkolien?

Klokka var jo allerede kvart over fire når jeg kom på butikken. Eir skulle på skyting halv seks. De hadde ikke laksefilet. Av ungene så er det egentlig bare Dis som liker brokkoli og Isa lå syk hjemme så jeg mener, noe som kanskje hun ville spise var ikke så dumt.

Hele planen gikk rett vest. Det ble kyllingwraps med fajihitakrydder og tacosaus. Hjemmelaget guacomole og creme fraiche. Muligens så langt fra brokkoli som det går an å komme. Men hei, det var både mais og tomat og agurk og paprika. Og ost, masse ost.

Eir rakk treningen, Isa kviknet litt til etter en wraps, Dis spiste både kylling og mais og det var generelt god stemning. Planer. De er som fartsgrenser, kun veiledende..


 

Kvelden ble akkurat så vakker som en septemberkveld kan være på verandaen i nordnorge. Sola kommer nærmere og nærmere stavsundet når hun går ned. Noen dager blir bra fordi man ikke følger planen. I dag var en sånn dag. Utrolig hva en kyllingwraps kan gjøre..

1 Kommentar on Ikke som planlagt…

Stengt for kommentarer.