ANNONSE

Hei.

I sommer da vi var på camping hadde Henning tatt med en trådløs høytaler. Den virket den. Vi spilte både Fy Faen og annet snadder på den. Ikke noe å utsette på lyden. Men den var jo så kjedelig. Svart og så veldig sånn høytaler. Pyntet liksom ikke opp på campingbordet.

Så da jeg ble spurt om å teste Viking Wave Speaker var det veldig lett å si ja. For en slik snerten liten sak! Den tok seg jo SÅ mye bedre ut på campingbordet enn den der svarte som vi hadde. Den kommer i rosegull, gull og børstet stål. Nå er jo jeg ikke akkurat noen stor fan av rosa, men siden vi før i sommer har kjøpt duk i egyptisk bomull som også gikk i de tonene så var det jo en perfekt match. Og den funket også rett på bordet, for den har gummi under som gjør at den ikke sklir. Og så fin den var ved siden av mygglyset og steinene fra den danske stranden vi var på i sommer..

Nå vil jo enkelte si at det ikke er utseende som er det viktigste med en trådløs høytaler. Og de har selvfølgelig rett. Det viktigste er at selv en teknisk amøbe som meg klarer å betjene den. Og det klarte jeg. Knappene er på undersiden. Og når man har slått den på forteller en vennlig stemme deg at den er klar til å kobles opp. Når jeg så satte på blåtann på telefonen lå den vakkert der i lista. Og den hyggelige mannen fortalte at nå var den oppkoblet og klar. Og da var det bare å spille og kose seg.

En annen snedig ting var at denne høytaleren faktisk fortalte meg hvor Henning var til enhver tid. For jeg koblet hans mobil til høytaleren. Og når Henning da nærmet seg vogna sa høytaleren fra at den koblet seg opp. Når han gikk lengre unna koblet den seg ned. Nå skal ikke jeg oppfordre til hemmeligheter, men skulle det nå være slik at du trenger et varsel på når din kjære nærmer seg, som når du f.eks i all hemmelighet forsøker å spise det siste sjokoladekakestykket, så er denne høytaleren til god hjelp. Om du da først kobler den mot mannens mobil vel og merke.

Men du lurer kanskje på hvordan lyden er? Kjempefin! Og høy. Vi spilte bare på halv styrke og det var mer enn nok for danseglade unger. Litt for mye for Henning. For det var kanskje ikke “Kongen av campingplassen” og “Så tjukk du har blitt” med Ole Ivars han så for seg at vi skulle teste med. Henning mente først at det var litt lite bass. Men det bedret seg med en gang vi forlot Ole Ivars og gikk over på Kygo så jeg tror ikke det var høytaleren sin feil.

Den har også en mikrofon. Så når du driver og spiller og telefonen ringer så kan du snakke med høytaleren i stedet for i telefonen. Veldig snedig altså.

Høytaleren egner seg veldig godt til camping. Når den først er ladet så kan den spille i 12 timer. Og det er jo fint når du fricamper på gass. Den lar seg desverre ikke lade på gass, det er helt klart et minus. Men den kommer med en kjempefin veske. Med carabinkrok. Så du kan feste den på sekken når du går tur om du vil.

Og man skal jo som kjent støtte lokalt næringsliv. Viking er norsk. Den er utviklet, produsert og distribuert av det norske selskapet Noble Trading. Og den snakker som kjent norsk. En klar fordel synes nå jeg. Blir brått så usikker på engelsk. “Du er tilkoblet” kan liksom ikke missforstås.

Så om du ikke har startet på julegavene så er jo denne her et strålende tips. Og synes du at en høytaler er litt sånn upersonlig så løser produsenten det med å tilby gravering av navnet til mottakeren. Jeg vurderer å få gravert MIN med store bokstaver på vår lille rosa venn.

Henning er fortsatt i tvil om rosa vinner over svart. Jeg er ikke i tvil, og Kongen av campingplassen trumfer faktisk Fy Faen så for ungene blir det også rosa. Fem mot en i favør rosa altså! Viking vinner.

 

4 Kommentarer on Viking på campingtur

  1. Kuleste innlegget jeg har lest om et produkt på lenge😂 Den kan altså spille Fy Faen (og annet snadder) OG du vet hvor mannfolket befinner seg til enhver tid.
    Genial sak😊👍
    Fin er den også!

  2. Hei, det er kjempekoselig å lese om produkter du tester, men bør du ikke for sikkerhetsskyld merke de med reklame? Bare sånn for å ha loven på din side? Dette gjelder både denne og play mobil innlegget. Tenker på for din egen skyld jeg. For det er vel krav og det på en blogg nå? Er det ikke? Selv om dette er ting dere har fått for å teste? Og legger link til produsenten?

    Ellers så likte jeg å lese om begge deler, gøy at det engasjerte alle ungene. 🙂

Stengt for kommentarer.