Hei. 

Det var med nød og neppe, men jeg rakk det. Småjogger fra kontoret med vaktradioen i lomma. Årets første kamp i høstsesongen. Kunne jo ikke gå glipp av den. Kakesalget hadde vi også ansvar for. Heldigvis hadde Eir fri så hun hadde bakt sjokoladekake med ganasje på toppen. Bestemor og Isa styrte salget. Er jo ikke noe problem i det hele tatt med sånn dugnad synes jeg. 

Men altså kampen.

Splint mot Tverlandet. 

Splint skåret etter bare tjue sekunder. Og de holdt trykket. Mål etter mål. Mange mål.  Jeg skal innrømme at jeg mistet tellingen. De vant i allefall. 

Glade jenter og glade foreldre. Jenten våre er bare de aller beste. Helt sånn subjektivt ment altså. 

Men, jeg mener, hvem blir ikke god når de har denne supporteren her på sidelinja?

1 Kommentar on Høstsesongen er i gang.

Stengt for kommentarer.