Hei. 

Du vet, du forstår ikke så mye når filmen starter. Men du tenker at det kommer du til å gjøre etterhvert..

Minuttene går, en halvtime senere forstår du like lite og tenker, hva er dette for noe ræl??? Men du klarer liksom ikke å skru av. For det må jo komme et poeng. Ikke en forklaring, det har du for lengst gitt opp å håpe på, men et poeng. Som gjør det verdt det. 

En halvtime senere lurer du på om det er sjult kamera i stua. En endeløs rekke av merkelige scener, den ene mindre sammenhengende enn den andre. Du har forlengst forstått at det ikke kommer til å komme noe poeng. Ikke i det hele tatt. Men du har et ørlite håp. Så du klarer fortsatt ikke å slå av. 

Så er det slutt. Ikke noe forklaring på noe. Slett ikke et poeng. En slutt like avsindig som resten. 

Jeg har akkurat mistet ca to timer av mitt liv. To timer jeg aldri får tilbake. To timer jeg heller burde sovet. 

“Den brysomme mannen” Norsk drama/sciense/diverse som til alt overmål har motatt en rekke internasjonale priser og Amanda for beste skuespill. 

Ikke se den om du til nå har sluppet unna. Bruk tiden på å stirre i en vegg og tygg tyggis. Jeg lover, det er mer givende. 

Ellers har det vært en fin dag. Plantet høstblomster i hagen og vært på strandfestival på Langsanden.. 
4 Kommentarer on Den brysomme filmen

 1. Jeg så den for mange år siden. Husker ikke innholdet, annet enn at den var veldig merkelig og at det føltes som bortkastet tid.
  Rødhette Vil gjerne at du leser denne blogposten Aber plötzlichMy Profile

 2. Ha ha ha!
  Sånne filmer er jeg glad for å høre om, for da slipper jeg å se dem selv 🤗
  Fatter ikke greia med dem heller – og når de er så “bra” at de til og med vinner priser.. Da begynner man jo å lure litt, på om man selv er helt på jordet …

  God kveld i stuen, Laila!
  Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten @Rønbjerg med #barnekreftforeningen – stedet som har ALT !!!My Profile

Stengt for kommentarer.