Hei. 

Det var fortsatt skodde når vi våknet. Men det gjorde ikke så mye, for vi skulle jo kjøre hjem. Med litt gjenbruk på klær og et par nye sokker til meg (jeg hadde glemt å ta med sokker til meg selv) gikk det akkurat opp med klær. 


En liten langhelg går så altfor fort. En liten sommer går så alt for fort. 

Når vi nærmet oss Inndyr hadde bilene vi møtte godt med lys. Veilys hadde slått seg på og i det hele tatt ble vi minnet på at selv om det fortsatt er fine sommerdager igjen så lurer høsten like om hjørnet. 

Og det er utrolig hva litt skyer gjør. Når vi nå gikk og la oss var det mørkt ute.. Mørkt. 

Men høsten har sine fordeler. Soppturer for eksempel.. og varm kakao. Varm kakao orker men jo ikke drikke om sommeren. Og vi skal bruke vogna mer. Og dra på både festival og fotballturnering. Innimellom blir det masse jobb, men det får gå. Eir blir sjetteklassing, Isa fjerdeklassing og Yme blir størst i barnehagen. Og Dis, hun skal henge med.. 

Vi er klare. Sånn passe i allefall. Eller så tar vi det som det kommer. Det er det vi egentlig er best til. Planlegging og slikt er vi litt dårlige til. 

Men når ungene la seg sa jeg: nå er det bare to uker til skolestart, så nå må vi begynne å snu døgnet. Så klokka tolv legger du deg til å sove Eir.. 

jepp, godt det enda er noen lange uker med sommer igjen…

4 Kommentarer on Snart høst..

  1. Vakre, vakre Lofoten!
    Det er mange år siden jeg selv var der, men nå drømmer jeg om en skikkelig rorbu ferie med hele gjengen min!

    Jeg må innrømme at jeg gleder meg litt til høsten, jeg. Og til kakao med krem, som du også nevner. Sopp er jeg ikke så god på, så det får jeg holde meg unna 🤗
    Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Vår FELLESFERIE er over for denne gang og SÅNN overlevde vi!My Profile

Stengt for kommentarer.