Hei. 

Fra starten av ferien så har jeg blogget hver dag. Om stort og smått. Og mer enn en gang tenkt at dette her kan da umulig være så veldig interessant for andre enn slekta å lese.

Men som sommeren har gått så har jeg fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger om at folk har kost seg sammen med oss på campingferie. Og tilbakemeldinger om at mange kjenner seg igjen i våre hverdagslige strabaser med klatremuser, unger som ikke sover og klesvask som hoper seg opp. 

Og da er det jo innmari morsomt å skrive. Og når man hører at noen har fått det som kveldsrutine å lese bloggen på semga så inngir det jo til et visst ansvar. Har jo kommet så godt i siget her, etter et litt labert bloggår så jeg vil gjerne holde trykket oppe. 

Og enn så mange fantastiske gullkorn og gjerninger mine små engler lirer av seg så er det ikke til å stikke under en stol at det er bittelitt mindre å skrive om når den ene hverdagen slår den andre ihjel. 

Så da spør jeg eder… hva vil dere vite? Er det noe dere har lyst at jeg skal skrive om? Lover ingenting, for det kan jo hende at dere har helt ville ønsker, men det hadde vært kjekt med en liten idebank til høsten som ligger foran oss. Ellers ser jeg for meg en runddans med “glemtebleiertilbarnehagenmåttesnuogkjørehjemåhenteeirlagetmiddagdisdrevossfrsvettetsovikkeinattheller” og det blir jo selv de mest ihuga bloggfan lei av.. 

Dagen i dag har liksom vært litt sånn ikkebloggmateriale. Glemte rett nok de bleiene hjemme da jeg kjørte til barnehagen. Enda de sto rett foran inngangsdøra for at jeg ikke skulle glemme dem. Ringte hjem og vekket Eir slik at hun måtte sykle med dem. Ikke mammapoeng der. 

Etter jobb var jeg innom svigers og spiste før jeg dro ned på kontoret og jobbet litt. Vi skal til lofoten i morgen så må ta igjen det jeg skulle gjort på fredag.. kom hjem ni. Døde i sofaen, surfet på face på telefonen.. ser dere. Ikke mye å skrive hjem om. 

Og nå legger jeg meg. Uten Ole Brum. Han kommer mest sannsynlig snart. Neste uke blir det Brumm avvenning. Det derimot kan gi et par bra innlegg..

18 Kommentarer on Trenger ideer til tomme dager..

 1. Jeg synes det er herlig med hverdagsskildringene dine, artig å høre hva ungene finner på.
  Et tema du kanskje kan skrive om er hvordan det er å være lege på et såpass lite sted. Hva skjer når du må rykke ut på akuttoppdrag og mannen din ikke er hjemme.

 2. Hei,

  Det er jo den litt kjedelige, uperfekte hverdagen som er koselig å lese om. Må jo skje noe titt og ofte med 4 barn, to voksne og mormor i bildet. Hvordan dere pedagogisk eller mindre pedagogisk løser hverdagsutfordringer. De andre bloggene kan stå for det perfekte, men denne bloggen handler om ekte liv.

  PS! Jeg ville tenkt at fastlegen er et menneske som meg, som koser seg med litt te om morningen. Ikke noe problem.

  Vennlig hilsen fast leser💕

 3. Hei! Man skal virkelig ikke kimse av hverdagsblogging – veldig gøy å lese om noen med ikke så ulikt liv, barn i omtrent samme alder om enn ikke like mange, men ofte samme type opplevelser og utfordringer. Veldig ålreit, det. Jeg følger endel blogger i feedly appen og din er den jeg alltid leser først og synes er mest underholdende. For du skriver så bra, og da kan man egentlig skrive om hva som helst 🙂

 4. Hei! Man skal virkelig ikke kimse av hverdagsblogging – veldig gøy å lese om noen med ikke så ulikt liv, barn i omtrent samme alder om enn ikke like mange, men ofte samme type opplevelser og utfordringer. Veldig ålreit, det. Jeg følger endel blogger i feedly appen og din er den jeg alltid leser først og synes er mest underholdende. For du skriver så bra, og da kan man egentlig skrive om hva som helst 🙂

 5. Du må fortsette med å blogge, syntes jeg levde meg inn i hele ferien dåkkers, skikkelig koselig. Du er så flink å få ut ordene dine, så jeg gleder meg fortsettelsen. Ha en super flott dag.

 6. Nå er jeg jo ny leser og ikke i det daglige med unger og jobb. I sånn omtrent alder med moren din 🙂 og jeg liker svärt godt dine inlägg og morer meg over innehållet og din evne til å utforme det på en måte som gir hverdagsfölelse, det å väre menneske, kone, mamma og jobb. Fortsett så gjerne hvis du har gutsen til det. Det er også tillatt og pause litt linnimellom da. Kanskje noe om ditt arbeide om det nå er mulig.
  Önsker deg en god natt hvor du nå sover den 🙂

 7. Vi er så mange som koser oss med tekstene dine 🙂
  Kjenner meg igjen i mange av hverdagsskildringene, flirer i skjegget og tenker at humor er nøkkelen til så mye og mangt. Samtidig så skinner det alltid igjennom at du er en smart og reflektert dame. Kudos og respekt – håper du fortsetter å blogge om det du vil, når du vil 🙂

 8. Fortsett med de hverdagslige skildringene, det er det vi liker 💕. Det er så befriende å slippe rosa bloggene med hairextensions og løsvipper . Elsker skildringene av barna, og samspillet med mormor 💛. Koser meg glugg med bloggen din som den er.

 9. Hei, er enig med de andre og jeg er også sikkert på alder med moren din. Kjenner igjen masse fra småbarnslivet og alt som skal gå opp i en hektisk hverdag. Bare å fortsette å skrive som du gjør. Har fulgt deg i mange år nå, og synes det er artig å få være med dere.

 10. Hei, er enig med de andre og jeg er også sikkert på alder med moren din. Kjenner igjen masse fra småbarnslivet og alt som skal gå opp i en hektisk hverdag. Bare å fortsette å skrive som du gjør. Har fulgt deg i mange år nå, og synes det er artig å få være med dere.

Stengt for kommentarer.