ANNONSE

Hei.

Det er jo mange i det ganske land som er heldige og fortsatt har late feriedager foran seg. Men ikke så langt unna vinker nå høsten med alle de gleder den innhar. Hverdager, rutiner og dager livet inneholder mest av.

For noen inneholder høsten i år noe nytt og spennende. Kanskje skal noen begynne i barnehagen? Kanskje skal noen bytte avdeling?

Dis skal over på ny avdeling. Det tror jeg blir fint både for henne og de mindre barna som blir igjen på avdelingen hun forlater. Hun er mer enn klar for nye utfordringer og jeg gleder meg på hennes vegne.

Og har du en som Dis. Som til høsten skal over en ny dørstokk. Eller en som Yme, som skal traske over den samme han trasket over i fjor så kan det hele toppes med ny sekk, matboks og drikkeflaske fra Skip Hop.

Vi har fått teste en sekk fra Amvina.se i sommer. Den har vært med oss på camping og drikkeflasken har vært i bruk daglig. Og Dis er såre fornøyd. Sekken er i slitesterkt materiale og har giraffmønster. I følge Dis er det en ku, men jeg tror Skip Hop har hatt en giraff i tankene da de laget den (selv om jeg egentlig er enig med Dis)

Matboksen er fin med en liten boks til f.eks frokostblanding, noe Dis liker. Og et lokk hun får til å åpne selv. Eneste minus er at det ikke er plass til youghurt i matboksen. Men den kan man jo sende med på siden. Det er plass til drikkeflasken på utsiden av sekken i en nettinglomme. Flasken har sugerør og lokket må lukkes for at den skal være tett. Noe som i bilen et par ganger førte til vått sete. Men Dis elsker flasken sin. Og har etterhvert virkelig fått dreisen på å åpne og lukke den.

I morgen legger jeg ut bilde av sekken på min facebookside. Alt du trenger å gjøre er å gå inn på siden, like den og legge igjen en kommentar under bildet der.

Om du ikke liker giraffer (kuer) men heller kan tenke deg en bie eller en ape kan du gå inn på facebooksidene til mine gode bloggerkolleger i Inspiranettverket og heller legge igjen en kommentar der.

Linda deler ut en apesekk

Katinka deler ut en biesekk

Monica deler ut en biesekk

Og om du ikke vinner og allikevel har lyst på en slik sekk så finner du dem i Barnashus-butikkene og nettbutikker som ellos.no og babyshop.no. Det er bare å søke på Skiphop barnehagesekk. Den finnes også som rev, pinnsvin, sommerfugl, enhjørning, ugle, kanin og sikkert noen flere også. Du finner garantert en som faller i smak hos poden.

Så da er det bare å klikke seg inn på min facebookside i morgen og legge igjen et hallo og være med på trekningen.

 

1 Kommentar on Lyst på barnehagesekk med matchende matboks og drikkeflaske?

  1. Denne må jeg innom i morra og melde meg på. Pga flytting til annen bydel i Bodø, blir det oppstart i helt ny barnehage på frøkna på 4 og oppstart for første gang for minste på 15 mnd. Spennende tider

Stengt for kommentarer.