Vi startet dagen rolig med frokost på rasteplassen. Det var ingen mygg, men sol.. varm sol som lyste rett i øynene. La oss bare innse det, vi er sånne folk som egentlig liker å spise mat inne, i jevn temperatur, uten dyr, uten vind og i det hele tatt. 


Så ble vogna koblet på bilen for siste gang denne ferien og vi startet på siste etappe. 

Vi fikk en smakebit av nyveien i Dumderlandsdalen. Den blir fin!! Veiarbeidet hadde sommerferie..


Så gjorde vi noe vi vanligvis aldri gjør. Vi stoppet på polarsirkelsenteret på saltfjellet. 

Når vi går tur er det en ting Yme liker. Han bærer med seg stein for å legge på varder etter stien. På polarsirkelen var det varder kan man si. Yme trodde han hadde dødd og kommet til himmelen. 

Han la steiner på den store varden, han laget egen varde, han så på andres varder og han plukket steiner ned for så å erstatte med en han syntes var bedre. Tilslutt fant vi kommunevåpenet til Gildeskål på den store støtta og tok bilde..Så kjørte vi hjem. Foruten en liten pastastopp på Fauske. 

Fugløya åpenbarte seg i all sin prakt når vi kom gjennom tunellen. Huset sto og kjøkkenhagen hadde vokst vilt og det er noe usikkert om den kan reddes..

 Og til tross for mye fint i ferien, det er lite som slår utsikten fra vår veranda kvelder som dette. Nå er det jobb og barnehage i morgen. Og for Isa en etterlengtet “hjemmeferie” med alenetid så langt øyet ser.. 

1 Kommentar on Hjem..

  1. Det har vært så hyggelig å følge dere på tur i sommer. Du skriver så godt og klarer derfor å beskriver situasjoner som alle kjenner seg igjen i på en morsom måte.
    Åshild Vil gjerne at du leser denne blogposten Snart ferieMy Profile

Stengt for kommentarer.