Hei. 

I morgen kjører vi nordover igjen. Så i dag var siste dag hos oldemor på Setskog. 

Vi har spilt spill.. 


Og kranglet en tjue minutters tid før ungen klarte å rive seg løs fra iPads slik at vi kunne gå oss en tur. Vi besøkte graven til morfaren min og noen oldeforeldre jeg aldri har møtt. Vi plukket markjordbær og vi spiste is utenfor butikken. Jeg så på skog og himmel og tenkte på da jeg var liten og på sommerferie her.. Vi besøkte lekeplassen to ganger. Både med og uten såpebobler og Yme satte sommerens siste rekord i hinderløypa.. jeg så på mer skog og mer himmel og tenkte litt mer på barndommens sommerferier..Sommerdager tar på. Så i dag tok Dis seg en hvil.. jeg og Henning pakket vogn..


Vi slikket til oss alle solstråler vi kunne og spilte spill på verandaen klokka åtte..


Og til slutt kastet vi papirfly i stua sammen med oldemor..


Nå sover alle. Vogna er klar for ny etappe. Hodene er fulle av nok en sommer hos oldemor på Setskog. 

Det er noe spesielt med å gi sine egne unger de samme minnene som man selv har fra barndommen. Så klart litt ulikt, men mye er det samme. Markjordbærene, vannet, skogen, luktene… 

2 Kommentarer on Siste dag…

  1. Det å gjøre minnene levende igjen gjennom egne unger altså! Det gjør alle bæsjebleiene og polarbrødskivene med kaviar og lekeplassene i øsende regn så innmari verdt det. Når de små nakne føttene løper på brygga så den rister med akkurat den lyden jeg husker fra for 30 år siden ❤️ sommer med barn er så utrolig flott!

Stengt for kommentarer.