Hei. 

Det ble sverige i dag. 

Yme hadde jo fortsatt feriepengene sine trygt forvart i hanskerommet i bilen. Og ferien er jo snart over så da måtte han jo få brukt dem i dag. Så da ble det en tur på den store lekebutikken. 

Og for de som kjenner Yme. Ja, det ble et nytt spill. Og en Pokemonplakat.


Vi var innom hos onkel Sune for å si hadet bra og takk for i år. Og når storesøstre er slemme er det greit å ha et morfarfang..


Resten av dagen ble tilbrakt i Arvika. Hos gode venner og superfadderne. Det er så moro når det er et år siden sist og man alikevel føler at man så dem i går. Venner nordfra kom også innom og alt i alt ble det en kjempefin ettermiddag og kveld. Ungene koste seg på trampoline og gressplen, pizza i utallige varianter ble fortært, is til dessert og fotografering. Null stress og totalt kaos i skjønn forening. Dis hang på resten av gjengen og lot seg ikke stoppe av noen. 


Til slutt var klokka mange og vi måtte dra for å rekke kjøttdisken i Charlottenberg. Man må jo ha litt kjøttreserver til turen nordover. Og litt Anton Berg. Det er aldri feil med et lite marsipanbrød. 


Og mens ro hersket i bilen, Dis sov og Eir styrte spillelista, farget sola himmelen rød over både värmlandske og østnorske skoger. Og la en vakker ramme om slutten på atter en fin feriedag.


Men, fant jeg klær til brylluppet?? Ja. Bukser som ikke strammet, bluse som har den fasongen jeg liker og som jeg føler meg vel i. Det er bare å innse det. Jeg er ikke et kjolemenneske. Jeg føler meg rett og slett fryktelig ukomfortabel i kjole. Uansett. Bortsett fra bunaden. Men den ligger hjemme. Så da blir det bukse og topp. Som jeg føler meg vel i. Så kan andre ta på kjole. Så mye de vil. 

Og om noen vil kjøpe en Ilse Jacobsen, meget pent brukt og til under halv pris er det bare å ta kontakt..

Men dette her er hva som blir antrekket i brylluppet. Og under er reserveantrekket. Man må jo ha en plan B..


7 Kommentarer on Värmland.. leverer alltid

  1. Det viktigste er å føle seg vel i et bryllup! Du er kjempefin! 🙂

  2. Enig med Marte – det viktigste er at man føler seg vel! 🙂 Jeg ville dog gått for den lyse toppen i et bryllup, den var så sommerlig og fin.

  3. Den mørke blusen er kjempefin, og du kler den virkelig godt. Perfekt bryllupsantrekk!

  4. Se der, ja! Det synes når man føler seg mer komfortabel! Det kan du fint bruk i bryllupet. (Alternativt en av disse toppene med et skjørt, du har flott legger som fortjener å vises fram, men det er kanskje like ubekvem?)
    Abelone Vil gjerne at du leser denne blogposten IskremdagenMy Profile

Stengt for kommentarer.