I dag våknet vi opp til tunge mørke skyer og regn. 

Men hva gjør vel regn når man kan spille spill med mormor. I tyskland kjøpte ungene et spill som går ut på at man snurrer en pil. Pila lander på en godtbit med en farge. Man må så trekke en godtebit av itvalgt farge. 

Så er det at spenningen kommer. Godtebiten kan enten smake godt. Eller helt jævlig. Her snakker vi spy, brukte bleier og hundemat. Eller fersken, sjokolade eller pære.. 

Yme som spilte med søstrende sine i Danmark var klok av skade og erklærte at han skulle være dommer mens jeg og mormor spilte… 

Jeg fikk en hundemat. Så var det mormors tur. Alternativene var fersken eller spy. Her har hun tygget en gang. Jeg lot være å ta bilde da hun hang over vasken. Yme hadde en storartet formiddag..


Så dro vi på besøk til min tante og onkel. Og mens vi var der kom sola tilbake. 


Yme kunne vise frem pokemontegninger til ei som ikke hadde sett dem før. Herje litt med mammaen. Gjøre lillesøsteren sjalu. Alldeles ikke greit at mamma ikke har fullt fokus på henne hele tiden..


Så var det kveld. Det kan bli mye småsøsken i løpet av ferien. Så da de minste var sånn halveis lagt i allefall så dro Eir, jeg og tante Mette for en liten kveldsdukkert. Det vil si at Eir og tanta skulle bade. Jeg var bare sosial. 

Eir badet. Hva jeg skal kalle det tanta holdt på med er jeg mer usikker på. Hun hadde fortsatt bare vann til anklene når Eir hadde svømt rundt i sirkel i en evighet.. 

Men det var en nydelig kveld, Eir fikk ha litt alenetid med voksne, jeg fant en vakker Rødskrubb.. 

og etter klager fra tanta på opprinnelig tekst så ligger det nå videobevis på at hun svømte under her.. Nå er det natt. I morgen kommer gode venner nordfra. Det blir taco og bading. Perfekt! I følge Yme i alle fall. Vi har tatt kveld og Harrylysene på vogna lyser opp de indre skoger på østlandet. Livet er fortsatt godt i campingvogn.


1 Kommentar on Spydrops og kveldsbad..

Stengt for kommentarer.