Hei. 
Jeg og Henning skal i bryllupp neste helg. 

Og i forgårs, på Isas store shoppingdag gikk jeg jo til innkjøp av en kjole. En Ilse Jacobsen kjole som ser sånn ca ut som denne bare blå og hvit.


 Bildet er lånt her

De fleste andre hjelper jo naturen en smule. De pudrer og forlenger vipper og negler og maler og gjør både det ene og det andre. Der setter jeg grensen. Ingen malekoster i mitt ansikt. Men jeg tenkte at det går jo an å hjelpe til på andre måter. 

For jeg må innrømme at den kjolen jeg prøvde så litt mer ut som et telt enn den dere ser på bildet der. Isa bedyret at jeg var fin, Eir nikket og ekspeditøren var naturligvis over seg i ekstase over hvor fint den satt. Jeg er ikke blind. 

Så i dag dro jeg av gårde på jakt etter hold in, stapp inn, putt inn, dytt inn og trykk inn strømpebukse. Helst en sånn truse som går til under puppene. 

Jeg viste hvor jeg skulle gå. Dama bak disken smilte og lurte på hva hun kunne hjelpe med, 

Jeg trenger en sånn hold inn, dytt inn, trykk inn sak. Jeg skal ha på en kjole neste helg. 

Etter en måned på ferie der magen har fått leve i fri dressur, ok la oss være ærlige, den har levd i fri dressur i to og et halvt år snart siden Dis ble født så var det helt klart og tydelig skrevet i panna på dama bak disken hva hun tenkte. 

Ordrett gikk det noe slikt som.. “kjære vene, for en optimist, her finnes ikke den hold inn i verden som kan redde dette..”

Men dama kjempet tappert og jeg kom hjem med både en strømpebukse og en snerten liten sykkeltights greie som het bodyshape eller noe slikt

Jeg tror meningen er at man skal ha på en av delene. Men til stor underholdning for Eir, Isa og Henning prøvde jeg altså disse greiene i kveld. Jeg mener, vi skal til Charlottenberg i morgen. Det er siste sjanse for et nytt antrekk.

Jeg fikk med noe slit dratt på meg den strømpebuksa. Og så dro jeg den svarte tights tingen oppå der. Jeg mener, to må jo funke bedre enn en.

“Ska ikke di dær liksom hold inne magen” Eir sto krokete og lo. Henning holdt klokelig munn. 

Om man er snill så kan man si at jeg nå så pent gravid ut. Ikke bulende og humpete gravid ut som jeg gjør til vanlig. 


Både Ilse Jacobsen kjolen og reservekjolen jeg kjøpte for 299.- på Cubus ble prøvd. Henning holdt en knapp på den siste, Eir og Isa på den første. Selv om Isa også lurte på om jeg ikke skulle kjøpe en sånn hold inn greie.. 

Det er en grunn til at jeg holder meg til bukser og fine topper som jeg vet at jeg kler.. og som jeg ikke trenger hverken hold inn, stapp inn eller trykk inn for å få til å sitte penere enn et tremannstelt i solnedgang.

For det er da helt unaturlig å stappe kroppen inn i sånne greier. Kropper bør få henge fritt. Der de vil. Slik at man får puste. Men da ser jo ikke slike kjoler ut som de er tenkt da. Så da får man heller ta bukse og genser.. Kunne gått i den nye bikinien min. Den som Yme valgte ut fordi “den satt så fint på puppene!” Men det tar seg jo ikke helt ut i bryllupp da..

Jeg lover, bildet er ikke fotoshoppet, de humpene på siden der er helt naturlige!

Charlottenberg glitrer i morgendagens sol. Det spørs om det ikke blir en liten tur på senteret der.. 

Forøvrig har det vært en fin dag. God venner fra nord er også på ferie og stakk innom på taco og bading. Det blåste og sola gjemte seg bak en sky, men det satte ingen demper på badegleden. Eller tacogleden.. 

6 Kommentarer on Hold in… særlig

 1. Jeg er ganske sikker på at det er skadelig for indre organer å trykke og dytte og pushe – det er i alle fall min unnskyldning for å ikke lenger orke å ta på meg alt det der. Man trenger ikke gi opp kjoler selv om man er litt bulkete, det gjelder bare å finne den rette.

  Kjolen ser flott ut, men det viktigste er hvordan man føler seg i den. Hvis du føler deg smashing, så vil andre også oppfatte deg slik. Hvis du skal ut og se etter ny kjole, kan du jo ta med klestipset fra Yme og se etter noe med liknende skjæring over brystet (noe sånt som dette f.eks. http://missplus.dk/product/sweetheart-wrap-11437/ tror jeg hadde kledd deg). Kan egentlig ikke komme på at det er noen gode kjolebutikker i Charlottenberg… Synd du ikke er i Lillestrømsområdet lenger, vi har et par butikker her som er ganske bra.
  Abelone Vil gjerne at du leser denne blogposten Om meg i emojisMy Profile

 2. Jeg er helt enig med Abelone, det viktigste er hvordan man føler seg!
  Føler du deg vel, er det det som teller!

  Jeg er ikke veldig fan av hold in selv, men mammabuksene mine er det nærmeste jeg kommer hold in… og de bruker jeg enda, 1,5 år etter fødselen… jaja!

  Jeg er sikker på at du vil bli veldig fin i bryllupet neste helg, uansett Laila!
  Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Han har fått et navn! (Navnefest)My Profile

 3. Jeg digger bloggen din, du skriver så fantastisk bra.. har selv en gutt på snart 2 år, og kjenner meg igjen i alt Dis gjør, og det med kjoler, hold in osv😩
  Digger deg altså, yndlingsbloggen om dagen, veldig gøy med innlegg hver dag i ferien😍

  Stor klem til deg!

 4. Ærlig talt. Hvorfor skal vi kvinner holde på sånn? Vi har født barn, jeg 3 ,du noen fler. Tenk om livet vi har levd, ikke skulle synes på kroppen! Vær deg selv, vær stolt, er sikker på at siden du er fornøyd med kjolen ,ser du helt fantastisk ut. Heia oss, med eller uten former, vi ruler. Mvh Bergliot

 5. Ærlig talt. Hvorfor skal vi kvinner holde på sånn? Vi har født barn, jeg 3 ,du noen fler. Tenk om livet vi har levd, ikke skulle synes på kroppen! Vær deg selv, vær stolt, er sikker på at siden du er fornøyd med kjolen ,ser du helt fantastisk ut. Heia oss, med eller uten former, vi ruler. Mvh Bergliot

Stengt for kommentarer.