Siste dag i København. Mormor har aldri vært her og ville se den lille havfrue. Isa også. Oppkledt i nye klær hun valgte ut i koselige småbutikker i Dragør. Særdeles fornøyd selv og jeg syntes hun gled rett inn i statuer fra 1800-tallet.. 

Isa og prinsesse Marie..
Den lille havfrue og gjengen min..

Litt bortenfor den lille havfrue var det en utrolig stilig fontene. I følge Yme er den nok laget av Ninjago da det var slanger på den.. 

I allefall, jeg prøvde å få Dis til å sitte pent på kanten der. Men det var jo ørlite vanskelig når faren sprutet henne ned med iskaldt vann fra fontenen.. Jeg er litt usikker på om man får lov til å leke seg sånn med severdigheter men Yme syntes det var storartet gøy..

Jepp, definitivt en slange fra Ninjago som titter frem der..
Pappa!!!!!! Yme!!!!!

Etter at mormor og Isa var mette av statuer og fontener var det Ymes tur. 

Jeg kan virkelig på det varmeste anbefale akvariet Den blå planet! Det var så kult! Yme hadde kulerunde øyne fra vi kom og til vi gikk. Vel verdt hver krone. Dis var litt redd for å bli spist tror jeg og sovna tilslutt trygt i vogna vi fikk låne i resepsjonen. 

Sånn ca fire millioner liter vann bak en glassvegg på 45 cm.. Isa i midten der fremme..
Hammerhai og rokker.. kan det bli kulere når man er fem år..
I tunnellen der fiskene svømte over, under og på siden av oss..

Hva gjorde så Eir i dag? Hun var på shopping i sentrum sammen med tante, onkel og to søskenbarn. 

Jeg kan tenke på veldig mye som er mer interessant enn å gå i sminkebutikker.. men for Eir er jo det toppen av lykke. 

Jeg kan tenke meg mye som jeg heller ville brukt feriepengene på.. det kan ikke Eir. 

Mac og Sephora leverte. Fangsten var i følge Eir både perfekt og økonomisk da produktene hun hadde kjøpt gjør at hun ikke trenger å bruke så mye av de andre. Og hun fylte på med noe hun var HELT tom for.. Et eller annet du smører på enten før eller etter som bringer fargene bedre frem på øyenskygge blandt annet. Jeg aner ikke hva jenta snakker om men jeg tror hun har rimelig peiling..


Morfar fikk endelig en entrecote med bernaise, jeg fikk blåskjell og Dis fikk laks og vaniljeis til dessert. 

Henning…. han fikk utfordre seg selv med å tråkle gjennom København sentrum atter en gang. Og en conjakk til kvelds. Etter at han hadde pakket og hengt sykler på vogna og satt takboksen på bilen igjen.. 

I sannhet en dag for alle.. og i morgen drar mormor og morfar tilbake til oldemor på Setskog. Vi drar ned til Rødby. Ny camping, Lalandia og nye opplevelser..