Hei. 

Vi er som kjent på camping. Det kan jo virke ut fra tidligere innlegg at vi ikke er så mye i og rundt vogna, men i dag har vi hatt skikkelig slakkedag. 

Campingen vi bor på heter Copenhagen Camping og ligger ved Dragør. Det er 12 km fra København. Helt ok camping. Bærer preg av at den er noen år, men lekeplassen har det ungene trenger, en hoppematte, klatrestativ, sklier og en liten Zipline. Og fire geiter og en gris. Og fire kaniner som går fritt. Og så er det svømmebasseng. Lite, men stort nok. Og det renses hver dag.  Og minigolf. Gammel og sliten minigolf, men det bryr ikke Yme seg så veldig mye om.. Rene servicehus, store vaskemaskiner. Plass nok til vogn og bil og cityvanntilkobling. Vi er fornøyde.


Dis var litt slakk i formen i dag. Etter frokost befalte hun faren å skru på Frost på TV i storsenga, tok flaska og sov like godt tre timer til. Yme hadde også fått litt nok av sol og sommer og tilbrakte de samme tre timer med å spille Dragon City på iPad. Beklager herved alle som har fått forespørsler på facebook om mat og drageegg og gud hvet hva, det er ikke jeg, det er Yme.. på min konto..


En som ikke hadde fått nok av sol og sommer var Isa. En og en halv time i bassenget og hun fikk et skille enhver solhungrig nordmann kan misunne henne..


Ettermiddagen ble tilbrakt i Dragør. En gammel landsby med havn rett mot Øresund. Man ser både broen og enorme båter som seiler forbi. Utrolig idyllisk sted som har bevart den opprinnelige bebyggelsen. Det er masse historie her, med hollendere som bosatte seg, et fort som forsvarte Danmark og et skip som under krigen gikk over til sverige med jøder. 


Vi spiste sushi. Kelneren nektet ført å servere så små barn så mye mat, men gav seg. Men det endte med foreldrene måtte tygge i seg litt ekstra for Yme likte av noen grunn ikke dansk sushi.. Vi andre likte den veldig godt. 


Så tuslet vi ned til havnen igjen og til en lekeplass rett ved havet. Med utsikt over til sverige..


Tilbake på campingen var det mer avslapping. Mormor og morfar ser ut til å like campinglivet, Henning har fått parabolen til å virke så Yme og Dis så barnetv. Eir og søskenbarna øvet på sitt fremtidige liv som makeupartist. 


Så var det tid for kveldsmat. Danmark innfrir med enda bedre bamsepølse enn Sverige. Og vår av året nyinnkjøpte Dolce Gusto er blitt et kjært familiemedlem..


Og når ungene endelig sover…

3 Kommentarer on Slappe av dag….. 

 1. Ser helt strålende ut dette campinglivet deres!

  Og tenk, bedre pølse enn i Sverige?

  Henning ser som alltid strålende ut, fremtidig arbeidsantrekk?

  Håper Dis er bedre, kos dere videre!
  Avdelingholt/ Anja Vil gjerne at du leser denne blogposten Piknik på fjellet mitt!My Profile

 2. Med den kuleste bamsepølsa på brødskiv, en campingplass til å fylle et hav av barns ønsker og en passe stor by til å stikke innom, så beskrives en god feriedag i mine øyne. Takk for at du deler fine bilder, – og ord

  Men, en annen greie, blogger du fra telefonen?

Stengt for kommentarer.