Hei. 

Overskriften kan være myntet på hva Henning tenkte i dag da han måtte tråkle seg gjennom København sentrum, ikke bare en, men to ganger.

Isa hadde nemlig et ønske for ferien. Hun ville på museum. Hun hadde nemlig hørt at veldig mange folk går på museum i ferien sin. Hvor hun nå hadde hørt det.

Jeg var litt usikker på hva hun egentlig så for seg så jeg spurte hva hun mente. 

“Et sted med sånne bein og sånn. Gamle ting og skjeletter, helst en dinosaur” 

Så da tråklet vi oss gjennom sentrum, til andre siden, til Zoologisk museum i København. Og der hadde de både gamle bein, skjeletter og faktisk også en dinosaur. 

I følge Isa helt perfekt og akkurat slik hun hadde sett for seg et museum, i følge Yme rimelig stilig, tøft og ganske perfekt. I følge Dis…. et skrekkens sted! Livsfarlige dyr på alle kanter, bjørner som truet med å spise henne hel, monstre, hodeskaller og spøkelser på alle kanter. “Lælp!! Lælp!!!” Selv på pappas trygge arm var det museet over snittet lifsfarlig. 

Men om du ikke er to år og redd bjørner og skjeletter så anbefaler vi Zoologisk museum.

En langhals!
Et skrekkabinett.. evt et veldig stilig rom.. med masse kule skjeletter og dyr
Henning angripes bakfra av en hval…
Litt usikker på hva det er, men kul, og stor!!
Hjertet til en hval!
“Mamma! De va nok hær di filma istid!! I allefall så har di tatt mammuten hit!”
Museum infridde! Veldig!
 

Men så til overskriften. Jeg driver tross alt ikke med klickbaits så jeg har et poeng. 

Det har jo kommet en ny sang på markedet. Hkeem og Temur.. den går stadig vekk på radio og Isa blir like sint hver gang. 

“Dette hær e ein sang det sku ha vært forbudt å send på radio!! Onga kain jo hør dein å onga har ikke lov tel å sei dæ dær!!!” Isa er ikke nådig. Holder seg for ørene og nekter å ta ordene i sin munn. Jeg elsker min lille regelrytter. 

Hun ble mektig rystet da de spilte den på Voldsløkka på søndag. “Mamma!!!! Dæ e ein fæstival førr onga!! FØRR ONGA!!!!!” Det så ikke ut til at resten av publikum brydde seg nevneverdig.. 

En annen som ikke bryr seg nevneverdig heter Yme. Han hadde aldri hørt ordene fy faen før og ante ikke at de var ulovlig å si før Isa utbroderte i det vide og det brede. 

Trenger jeg å si at Yme er Hkeem og Temurs ivrigste fan for tiden.. Ekstra morsomt er det jo å synge rett inn i øret på Isa. Som tenner på alle plugger.. joda, god stemning. 

Men med Isa trygt forvart inne i vogna, med hørerelefoner på så går det jo an å lage stemning i forteltet.. og Dis er på ingen måte nepper og vever.. hun digger storebrors musikksmak.. Og hva er bedre enn en overtrøtt toåring et par timer på overtid som får denne oppvarmingen før legging. Man hører jo på latteren i film to hvordan det gikk.. fy faen..


​​

4 Kommentarer on Fy f**n!!

 1. For en sang!
  Jeg er faktisk helt enig, den burd jo ikke vær lov å sende på radio. Hørte første gang for kort tid siden og må si jeg ikke er helt med på den.

  Ha ha! Ser for meg Yme som synger av full hals 🎤
  Kos dere i Købehavn!

  Sommerklem!
  Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten 5 grunner til at du IKKE får sove på natten! (BARN) og LØSNINGEN på hvordan komme deg igjennom dagen derpå!My Profile

Stengt for kommentarer.