I dag var dagen. Den store dagen. Ungene har gledet seg, Henning har vel ikke akkurat vært like entusiastisk. Mormor tilbydte seg kjapt å ha Dis hjemme fremfor å være med. 

Oslo Sommertid på Voldsløkka. Men Sval og Isac Elliott. Og Marcus og Martinus! Marcus og Martinus. 

Som de store stateger vi er hadde vi planlagt ferden ned til Østlandet ganske godt, men så kom vi til å tenke på at shit! det er jo sikkert endel andre som også har tenkt seg på den konserten. Så det er jo kanskje ikke bare å kjøre å parkere ved døra som vi gjør på kulturhuset hjemme.. 

Takk og lov for gode venner sier jeg bare. Etter å ha snirklet oss rundt på sykkelstier som de kaller veier på Fjellhamar kom vi frem til Kosekroken. Anja tok imot oss med sitt bredeste smil. Og det er godt gjort når vi kommer braskende. 

Yme, med pokemonesken under armen tok kosekroken i besittelse og godkjente. Det var tross alt en hylle med brettspill der, en pokemonbamse (dog beliggende i en jenteseng så den fikk ligge der) og Anja bød på både kanelsnurrer og ost og skinkehorn. 

Eir lot seg imponere av sko med hæler på minst 12 cm og Isa kunne til nød gå med på at det var grei utsikt også i byen. Og så var det is i fryseren. Og fryseren fant de helt selv. Når Anja sa det fantes is. Jeg mener, er man hos venner er man hos venner.. Ingen grunn til å leke beskjeden. 

Åhåhååå… se mamma! Kanelsnurrer!!

Anja er en engel, rett og slett. Det aner meg at hun syntes det var helt ok å låne bilen vår for en dag, Henning så ut til å stole fullt og helt på hennes kjøreferdigheter, så hun kjørte oss inn til konsert og hun ventet på oss utenfor etterpå.. Personlig ligger jeg heller en natt på glødende kull enn å prøve å tråkle meg inn i bytrafikk. Anja er ikke sånn. Hun er ikke en gang redd for venstresvinger i kryss uten pil.. (jeg kjører heller i en stor, stor sirkel mot høyre til jeg kommer rundt..) Henning likte Anja. Godt jeg har andre kvaliteter enn bilkjøring å by på. For de snakket om SUV og speil med sensorer og sånnt der fremme..

Konserten var forøvrig bra. Marcus og Martinus. Det VAR Marcus og Martinus. Til tross for tre kvarter forgjeves i en sukkerspinnkø (det gikk tomt for sukkerspinn) litt følelse av sild i tønne og innmari langtekkelige pauser var Oslo Sommertid en fin greie. I følge Yme var det veldig mange jenter der som var fan av Marcus og Martinus. Det tror jeg var en helt grei observasjon. Men guttene leverte. Flott show og valuta for pengene. 

Men best av alt.. Anja som ventet med bilen utenfor.

3 Kommentarer on Kosekrok og Marcus og Martinus

  1. Deg har jeg nå møtt opp til flere ganger, Laila, så jeg må innrømme at jeg gledet meg ekstra til å møte dine fine. Og jaggu var de det! Knallfine!!!!

    De var ikke like fine som du har beskrevet dem. De er bedre. Og det skal godt la seg gjøre.

    Jeg kan leve uten å få Yme klem i dag. Det er hans greie. Han er alltid velkommen, med resten av gjengen!

    Og Eir og Isa passet rett inn med de to andre som er her…. just saying…. kanskje høstferien?
    Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Elsker stor bilMy Profile

Stengt for kommentarer.