Hei.

På mandag kjørte Henning, Eir og Isa til vestlandet sammen med svigers. Så en hel uke til ende er jeg altså alenemamma her hjemme sammen med Yme og Dis.

I dag da jeg hentet i barnehagen sa Yme: “vi brukt å vær sæks støkka i denne familien. No e vi bærre tre..” Jeg håper og tror at vi er seks igjen veldig snart.

Men jeg må jo si at jeg nailer dette med alenetilværelsen. Mandag kveld brukte jeg bare to og en halv time på leggingen. Med hjelp av pokemon og iPad.. I dag var jeg nede på 40 minutter. Om jeg ikke regner med de to gangene Yme kom i retur. Den ene gangen skylder jeg på han som ringte på døra, den andre gangen Viaplay som sluttet å virke før han hadde sett den episoden med Pokemon som han skulle få se.

Oppvasken tårner seg ikke. Det har sin naturlige forklaring. Eir er ikke hjemme og lager middag hver dag. Så vi har spist det samme siden de andre dro. Kyllingvinger og pasta. Ungene har også fått kyllingvinger og pasta i matboksen. Og i og med at den pastaen fortsatt er i kasserollen den ble kokt i og kyllingvingene ligger i ildfastforma og vi rebrukte talerknene fra i går så er det forsvinnende lite oppvask. Ungene er strålende fornøyd. Yme erklærte at dette var den desidert beste middagsuken på lenge og har allerede bestilt kyllingvinger og pasta i frokostmatboksen til i morgen.

Vi har sett pokemon og pokemon og spilt pokemon, Og for å glede Dis har vi også sett på Trolls. Og skeiet helt ut og spist kyllingvinger og pasta mens en så på pokemon og en så på Trolls.

Livet skal overleves. Unger overlever på kyllingvinger og pasta et par dager. Når den yngste BARE MÅ HA en som sitter ved senga til hun sovner får den andre få lov til å se iPad på senga. Vi klarer oss fint.

 

Min største irritasjon så langt er at jeg og Yme ikke finner de to siste pokemonfigurene i spillet vi fant. Tydeligvis må man kjøpe noen kort og scanne inn for å tjene en pin slik at de kan finnes. Fryktelig irriterende. Særlig når de ikke akkurat selger Pokemonkort på Joker. Men, men til helgen kommer mormor. Da skal vi på bytur og kjøpe joggesko og pokemonkort. Og forhåpentligvis spise noe annet enn kyllingvinger og pasta.

2 Kommentarer on Alenemor…

Stengt for kommentarer.