Hei. 

Etter kommentarene på gårdagens innlegg innser jeg at jeg nok kom med litt fake news.. 

For rett nok hadde jentene plukket ned og samlet all påskepynten. Men det var altså Henning som hjalp meg med julekakeboksene, blomsterpottene og boden. Her ryddet stakkarn i hele går og får ikke en liten del av æren en gang… 

Men jeg må jo si at når jeg kom hjem fra jobb i dag.. med bange anelser da Eir har regjert alene hele dagen så ble jeg litt stolt. Av meg selv. For noe rett har jeg (og Henning) gjort til tross for ubegrenset iPad-tid og sen legging. For i toppen av trappa lå denne: 


Og under stuebordet så det sånn ut: 

Vanligvis er det smuler nok her til to fullverdige middager..

Og hyllene i boden: 


Life is good… akkurat nå, akkurat her.. 

Yme sto på sin side opp i morges. Han kunne fortelle personalet i barnehagen at det hadde vært godt med ferie og under middagen i dag var det tydelig at den ferien fortsatt henger litt i.. Mandag på en onsdag tror jeg bildetittelen er.. 

2 Kommentarer on Æres den som æres bør…

Stengt for kommentarer.