Hei. 

I dag var det planleggingsdag og jentene og pappaen styrte huset. Yme var også hjemme for da jeg vekket ham i morges kunne han fortelle at “han trengte en dag å komme seg på etter ferien” og så snudde han seg og sov videre. Så det var kun Dis og jeg som forlot huset i morges. 

Jentene hadde et oppdrag. Å ta eggene ned fra påsketreet. Altså bjørkekvistene i vasen på bordet. 

De kvistene hadde nemlig våknet til liv mens vi feiret påske i vogna og gjorde stua om til et polleninfisert minelagt område for Henming som blir litt småsnufsete av slikt. 

Jentene hadde gjort jobben de. Faktisk hadde de samlet sammen all påskepynten så etter middag ble det lagt i esker. Et lite hysterisk anfall fra Dis som slett ikke hadde tenkt å gi slipp på påskeegget sitt! Det er jo nemlig “Dis sitt!!!” (Mest brukte to ord i det siste for å si det mildt)

I og med at vi var så godt i gang med pakking så tok vi likegodt den esken med juleduker og julesengeklær som har stått i stua siden januar. 

Og hvorfor stoppe. Vi sorterte alle juleblomsterpottene og kastet de fleste. De som har tatt plass på boden i flere år. 

Og når vi var i gang.. i fjor tømte jeg kaleboksene samtidig som jeg fylte dem med nytt.. At de i år blir tømt og satt på loftet i April.. ny rekord!


Og da var jo boden nesten ryddet. Så da fortsatte vi. Og vet dere? Vi ser gulvet! Nesten hele gulvet ser vi! Og flere ledige hyller! Og i morgen har Eir satt seg fore å sortere innholdet i de som fortsatt er fulle. Jeg ser lyst på livet!


Nå har vi bare juleserviset som må flyttes fra stua til kjøkkenet. Men våren er enda ung, i dag snødde det så vi har good tid! Satser på at vi klarer det før pinse! 

1 Kommentar on Det ballet på seg..

Stengt for kommentarer.