I dag gikk vi på skitur. 

Lysten til å gå på skitur var ikke så veldig stor hos Yme. Lysten til å ligge i senga og se Pokemon og spille Skylander var veldig stor. Løsningen ble en ren trussel om at dersom han ikke kledte på seg dress og skisko sporenstreks ville baguetten med ost, kylling og agurk kun bli en drøm. 

Yme hadde gledet seg til den baguetten siden vi var på Mega i går og kjøpte ingredisenser. At han måtte på skitur for å få den var det derimot absolutt ingen som hadde fortalt ham! Påsto han høyt og høyere mens han trakk på seg dressen. 

Jeg kan herved informere om at baguett med ost, kylling og agurk er en yppelig motivator. Vel ute var ungen i et strålende humør og klar til å tilbakelegge store avstander på ski. 

Det kan man trygt si at flere hadde tenkt å gjøre..


Når man parkerer ved Røde korshytta så er det akkurat passe langt å gå inn til en liten dal. Perfekt familietur. Men det var jo flere med den ideen. Så de første noenhundre meterne gikk vi sånn litt i kø..

Så da sporet delte seg og alle andre gikk til venstre gikk vi til høyre. Og det bar oppover og oppover.. til vi kom på toppen! Alene. Med sånn passe verdensutsikt. Og Yme fikk endelig baguetten sin. Vi andre også. Og kakao. Og Chai Latte. Så det så. Og så kjørte vi ned. Og to baguetter medost og kylling og agurk gir reserfart i bena kan jeg fortelle! 


Resten av dagen ble tilbrakt på platten ved vogna. Vogna vår er perfekt plassert. Håpløs å plassere pga en bratt bakke ned til dumpa vår, men når den først står der har vi en svær snøskavl der brøytetraktore tømmer snøen på den ene siden til å klatre i og veien ned til å ake i. Og den store akebakken er rett ved. 


Og Yme prøvde slalomskiene for første gang. Etter to turer med sele ned veien var han helt klar for å sette utfor akebakken alene. Tror han har blandet sammen slalom og utfor, for han driver helt klart med det siste..



Trenger jeg å si at vi liker vintercamp? Det er vist oss det også..

4 Kommentarer on Skitur.. 

  1. hehe. her må e sei at e send brettet på ferie om ho ikke legg deg fra seg. høres ut som dokk nyte fine dage i vogna.

Stengt for kommentarer.