Mandag morgen klokken sju leverte jeg fra meg vaktradioen. Da hadde jeg sovet fra fire til seks så jeg var våken og opplagt for påskeferie.. 

Første stopp var hos mamma og pappa. Vi har faktisk ikke vært i Kvina siden påsken i fjor. Nå er det på ingen måte et år siden vi så mamma og pappa, men litt koselig å komme til Kvina igjen. 

Påske i Kvina er ikke så mye fjell, men desto mer fjære. Jeg og Eir sanket blåskjell og kokte til kvelds. Noe problematisk at Eir ikke får lov å smake og jeg ikke vil smake på vinen som skulle i gryta, men mormor trådte til og kvalitetssjekket. Isa plukket skjell så SFO har råstoff til årets julegaver. Yme plukket skjell for å male på og Dis var med på ALT!! Hun tar litt plass for tiden den godeste Dis så sovetiden ble godt utnyttet til brettspill. 

Fine dager hos mormor og morfar, men vi har tross alt ei campingvogn.. Så skjærtorsdag satte vi kurs over Saltfjellet mot Valnesfjord. Og vi er rute til sommeren. 4,5 timer i bil uten stopp. Jepp, vi har bilunger. Og uten DVD. Kun en liten stopp for å kaste en spypose.. og at Dis svømte i bleien sin når hun kom frem.. pytt, pytt.. sånn ellers gikk turen strålende. 


Vogna var passe varm da vi kom frem, tusjene var der, nettet fungerte.. sjelefred..

I dag har vi bare vært rundt vogna. Det vil si, Eir og ei venninne var en tur i bakken på snowboard. Vi andre har holdt oss her. Besøk av trivelige folk fikk vi også.  Vi har vogna supert plassert. Med en svær snøhaug man kan klatre i, vei man kan ake på og øve på ski. Isa leste bok i solveggen og dagen var riktig så idyllisk. Sånn passe i allefall. Man må jo vræle litt før man finner ut at det faktisk kan være morsomt å gå ut. Man må være sur i minst en time når man våkner fra middagsluren. Og man må klage litt når noen tramper på deg når du ser Nemo på tv. Men ellers var det fint! 

6 Kommentarer on Påske.. 

  1. Høres ut som en aldeles strålende påske, spør du meg!

    Og vin til blåskjell, altså…. alt går i grisen, tenker jeg når jeg lager mat til meg selv med vin. *ler*

  2. Det både høres ut som, og ser ut som om dere har hatt en fin påske. Synes du skal slutte med å vræle før du går ut. Sover du om kvelden / natten istedet for til middag, kan det også hende at du slipper å være sur i en time etter middagsluren. Og om du sitter i stol eller sofa mens du ser på Nemo, så unngår du muligens også at du blir tråkket på. Regner med neste påske går enda bedre om du tar til deg disse tipsene 😊 lykke til! 💛

Stengt for kommentarer.