Hei. 

I noen måneder nå har jeg levd i et hårmareritt. Det håret har blitt så alt for langt. Ikke bare mitt. Ungenes også. Yme har fått krøller. Dis har fått panneluggen nedenfor nesa. Eir har flisete tupper på minst ti cm. 

Så i dag hadde jeg bestilt time til meg selv og alle fire unger. 

Og jeg fant meg selv. Inne i alt håret var jeg. Og nå er det pur lykke. Ikke en ekstra millimeter. Litt dårlig bilde, men dere ser poenget.


Eir stusset og tynnet, Yme ble sommerkort i mars, Dis ble kvitt alle babyfjon. Men hun som ble aller finest i dag var nok Isa. Jeg foreslo bob under øret. Hun ville beholde lengden. Men som hun sa: “no har æ hart samme stil siden æ ble født, æ trur æ må prøv nåkka nytt…” hun ble skikkelig ny. Og litt ugjenkjennelig. Så nå er der litt så vi skvetter hver gang vi ser på henne. Men fin! Ordentlig fin!

2 Kommentarer on New look..

  1. Dere så flotte ut!:) Her i heimen bør det også klippes… Gutten på 6 år har fått ganske lang lugg, mens resten av håret merkelig nok er ganske kort enda. Jeg bør nok også klippes, men så lenge jeg er hjemme i foreldrepermisjon så er det liksom litt vanskelig å finne tid til!;)

    Det er forresten første kommentar jeg legger igjen, men oppdaget bloggen for noen måneder siden og har siden da bladd meg tilbake i arkivet ditt. Du skriver underholdende og det er lett å kjenne seg igjen i mye:)

Stengt for kommentarer.