Hei. 

I dag ble en sånn dag som jeg så for meg da vi bestemte oss for å kjøpe spikertelt og prøve vintercamp. Sånn hvis du ser bort fra at doen begynte å pipe klokka seks og Henning måtte ut og bytte gassflaske da.. 

I allefall, vi sto opp klokka 10(!) og spiste frokost med egg og bacon. Og så gikk vi ut. Og jeg la fra meg mobilen inne så det kan ikke dokumenteres.. 

Dis har ikke vært helt fortrolig med snø frem til nå, men i dag ble det andre boller. Ungene har akt på akebrett og gått på ski. Jeg og Yme prøvde den stoooooore bakken.

Så måtte vi ha en liten hvil. 


Så gikk vi ut igjen. Et vennepar hjemmefra har også vogn her så de kom og spiste pølser sammen med oss. Henning satte opp flombelysning og så akte ungene helt til sengetid. 


Og Dis var virkelig i sitt ess. Jo fortere jo bedre. Hev seg på alle akebrett og ropte “tooo tre!!!!” før hun hvinte avgårde. Hun der skal det bli slitsomt å ha med på tivoli om noen år. Som Isa sa: hun er like gal som Eir!! Og vi innså at vi gjorde en tabbe til jul. De tre eldste fikk snøspark. Ikke populært hos Dis. Hun skulle jo også kjøre snøspark. Heldigvis lot Isa henne stå på sin..

Etter middag og aking og litt iPad trodde vi jo det skulle bli full kolaps på henne når hun la seg.. Henning kollapset mer for å si det sånn..


Men endelig sov hun og da så vi andre både Mulan og Barbie i forteltet mens potetgull, sjokolade og fenalår ble fortært i sjønn forening med rundstykker med servelat.. 

Men bare så det er sagt.. ingen dag uten brettspill.. Yme både knuste og ble knust i ballongspillet.. 


Nå trommer regnet på taket og i morgen er det meldt full storm. Vi hadde planlagt skitur i lysløypa, men mulig det blir inneliv. Uansett så står lasagne på menyen. 

Vintercamp… we love it!!

4 Kommentarer on Livet på vintercamp..

  1. Så koselig det ser ut! Altså jeg som ikke har vært på en campingplass siden Jeg var liten, må innrømme at jeg får lyst til å prøve campinglivet igjen. Bare på grunn av dine innlegg. Det ser ut som om dere har hatt en strålende dag og snø… ja, da MÅ det jo bare bli bra da!
    Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Brillefin lørdag med en Valpolicella Ripasso –>My Profile

    • Jeg hadde ALDRI i mine villeste fantasier trodd at jeg skulle like campinglivet. Men det er altså som om alt stress bare forsvinner når man kommer inn i vogna. Selv om det er trangt og ungene krangler og vannet fryser. Å kjøpe campingvogn er det beste vi har gjort!

Stengt for kommentarer.