Hei!

Vi skriver allerede 5 januar. Nytt år, nye muligheter.

Vel, her er det ved det samme gamle. Vi avsluttet det gamle året på følgende vis:

Yme har en stor lidenskap. Brettspill. Han har endelig gått lei det fordømte dyreparkspillet, og har et noe mer utvidet reportoar. Likefullt, det er ikkke bare bare med en spillegal fireåring i hus. Her sitter vi altså nyttårsaften og spiller monopol i Frostutgave.

Første nyttårsdag var det Labyrint. Hekkeversjonen..


Andre nyttårsdag var det spennende mysterier i Cluedo junior som måtte løses. Jeg kan avsløre at tyven var Herr Grønn, han drakk vann til kakene som han stjal klokken 14:00. Man ser helt andre veien når mormor skriver ned sine hint og man kan nesten ikke vente med å få snu på spisebordet for det siste viktige sporet..

I går var det monopol igjen. At mammaen fortvilt prøvde å snakke i telefonen med venner det var veldig lenge siden hun hadde snakket med var ingen hindring. Jeg mener, man kan da kjøpe en gate og prate samtidig. Og telle. Veldig viktig å telle pengene sine. Hver runde. Sånn at man vet hva man har!

I dag var det riktig spennende. Etter at det sto 1-1 i Dora-Ludo gikk vi over til Pingvinspillet. Det er altså løse brikker som settes i en form. I midten står en pingvin. Så snurrer man på en pil og den bestemmer hvilken farget brikke du skal hamre ut av forma. Den som får pingvinen til å ramle har tapt. Nervepirrende. Veldig. Sånn at man nesten må hoppe.

Fine ettermiddager. Livet kan jo ikke bli bedre. Det vil si, for noen så kan det jo det. Noen har jo innmari lyst å kaste de pengene fra monopol litt sånn rundt om kring, spise et hint fra Cluedo og rive løs en hekk eller to fra Labyrint. Og da blir jo ikke storebror så fornøyd. Så da står man der. Nede på gulvet. Og får ikke være med. Og livet er slett ikke fint. Det kan bli mye bedre faktisk. Veldig mye bedre. For sånn som det er nå så er det helt grusomt…. (neida, det er ikke snørr, det er rester av pålegget på Ymes brødskive. For den klarte hun å stjele mens han satt og spilte…)

2 Kommentarer on Spillegal….

  1. Jeg digger Yme! Han er en kul liten gutt! Jeg elsker brettspill og – tar gjerne et spill med han når vi kommer til Gildeskål, 2017! Ha ha!

    Brettspill er undervurdert, flere burde prøve det fremfor iPad, Nintendo, PlayStation etc. Mener nå jeg. Spill er morosmt, sosialt og man lærer noe. Supert!
    God helg! Tipper det skal spilles hos dere 🙂

    Stor klem!
    Linn/FruBevershverdag som daglig leder i familien O.J. Vil gjerne at du leser denne blogposten Ull er gull – hva er din ull favoritt? (Hjemmestrikket!)My Profile

Stengt for kommentarer.