//sponset/samarbeid med Netflix//

OBS OBS SPOILERALERT!!

Hei. 

Jul og familietid. Brettspill, clementiner og julebrus. Men lets face it. Vi elsker skjermen vår. TV! 

Og lille julaften slapp Netflix en ny serie. Den heter Trolljegerne. 


Jeg, Isa, Eir og Yme. Fra og til også Henning og til og med Dis har limt oss sammen i en alt for liten toseter i vogna og vi har pløyd oss gjennom 20 episoder og mer enn det. 


Vi har heiet på Jim, vi har ledd av Tobias. Vi har lukket øynene for litt kliss mellom Jim og Claire. Yme har gjemt seg under armene og Isa holdt puta klar mens Trolljegeren sloss mot Gunbars sønn. Vi har hoppet og ropt og fektet sammen med dem mens de sloss mot han fæle med et øye og vi har ligget på kne og bedt Aaaaargh om å slutte å være passifist. 

Ikke-Enrike har krøpet under huden vår og blitt en likanes kar og gnomen er jo bare såååå søt. Legemammaen er superteit som ikke forstår at sønnen hennes bare prøver å redde verden og Yme ville slå Stickler rett i planeten når han lurte henne med trylleteen. 

Vi har sett hodekutterbroen bli bygget og rasert, vi har ventet og ventet på svaret.. vil de klare det? Vil de seire? Vil verden gå under? Ikke av regn og hagl som har strømmet ned langs rutene her, men av Gumbars hær som kommer opp fra underverdenen. 

Vi har drømt og vi har løpt og vi har hatt mareritt. Vi har grått bittelitt og ledd masse. 

Alt dette på to dager. For kjære Netflix: dere har laget den beste familieserien ever!!! 

Men nå sitter Isa og formulerer offesielt klagebrev. Yme er enig i hvert et ord, men han er mer usikker på hvordan vi skal få brevet inn i TV’n..? For Netflix… det er jo i TV’n. Isa mener det er mennesker som lager Netflix. Og akkurat nå står de menneskene like høyt i kurs som hæren til Gumbar. 

For jeg mener. Alt dette. 26 episoder. På tre dager. Vi var sitrende av spenning, vi fektet med på hvert et slag i siste kamp. OG SÅ SKAL DET SLUTTE SÅNN??????? Hva slags svar var det? Bare fler spørsmål! Og når kommer sesong to? Ikke et ord på hele det store internettet kan svare oss. Og tro meg, vi har søkt. 

Så nå er vi skikkelig sure. Helt til Yme sa de forløsende ord: “ja ja dåkker, då må vi bare begynn på begynnelsen igjæn i mårra da!” 

For SÅ bra er faktisk denne serien.

7 Kommentarer on Kjære Netflix, dette er en klage!!

  1. Enig med Yme, hvordan får man et brev inn i Tv-en, eller i min tid så lurte jeg på hvordan man fikk presset folk så flate at man fikk dem inn i radioen.
    Ja, jeg vokste opp på den tiden at det bare var barne – tv hver tirsdag. 🙂
    Nann karin Vil gjerne at du leser denne blogposten Hei, 2017, jeg har et mål for året!My Profile

  2. Selvfølgelig bor de inni tven. Da jeg var liten sa mamma at inni hver telefonsvarer bor en liten mann som svarer på telefonen, og inni minibanken sitter en liten mann og teller pengene og putter de ut sprekken. Og jeg har siden min lillebror var 5 år hevdet at coca-colabilene bruker cola og ikke bensin, og oregano er egentlig oppmalte indre organer. OG DEN SOM SIER NOE ANNET LYVER. Sånn er det bare. Har dere VHS? For den kan kanskje fungere som brevluke?
    <3 <3 <3

  3. Vær så snill å få inn chowder på Netflix igjen plisssssssss!!!!!!!!!

Stengt for kommentarer.