Hei. 

Henning har jo som kjent hengt opp noen lys på huset til ære for jula. I følge juletyrannen så er det jo så klart fortsatt litt for lite.. 


Og i går fant hun lysene vi visstnok går for neste år. For på vår vandring fra Subway til bilen i går kveld etter konserten i Bodø kom det fra Isa: “mamma!! Vi må ta bilde sånn at hain pappa kain sætt di opp i hagen tel næste år! Tænk kor sakte bilan kjør neførr huset vårres da!!! Dæ kommer tel å bi heilt nydelig!!!”

Så kjære Bodø parkvesen, eller hvem som har ansvar for Bodøs julebelysning: det sitter nå en far i Gildeskål med et aldri så lite problem. For man kommer ikke lett unna når juleekspert, tyrann og enehersker Isa har fremlagt sine juleønsker. Så om dere neste år kunne være behjelpelig med å i alle fall fortelle hvor man kan få tak i noe sånt? Gjerne i en mindre skala, men altså lys er lys.. 

4 Kommentarer on Kjære Bodø parkvesen.. 

 1. Hei og god jul i det nydelige julepyntede huset deres. Jeg har muligens løsningen på hvordan dere kan lage slike lyskilder selv.

  Kjøp hønsenetting som dere former som runde baller. Fest så ledelys jevnt fordelt over kulene. På de største kulene kan det muligens brukes sånt nett som man kan legge over trær ol.
  Ønsker dere med dette en riktig god jul og ett godt nytt år.
  Jeg koser meg godt med bloggen din, men når det er sagt må jeg innrømme at det er fort gjort å lese hele blogginnlegget i mailen istedenfor å gå inn på siden din.
  Så mitt tips til deg på nyåret er å endre innstillingene sånn at bare litt av innleggene kommer opp i mailen og vi da må gå inn på siden din for å lese resten. Da vil du nok få flere treff på siden også. Jeg regner ikke med at jeg er den eneste som gjør det dessverre.
  God jul til dere alle!

  • Hei! Tusen takk for gode tips, både når det gjelder julelys og oppsett av bloggen. Jeg må forske litt på det der for det er jeg jammen usikker på hvordan jeg gjør.
   Ha en riktig god jul!

Stengt for kommentarer.