//sponset//samarbeid med Netflix//

Luken er trukket ved hjelo av Random.org Vinneren er kontaktet.

 

Endelig var det min tur til å åpne en luke i årets julekalender fra Inspirabloggerne. Vi har kommet til 9. desember. Det er 15 små dager igjen til jul og her i huset er vi aldeles ikke i mål. Men jeg skal ha ferie neste uke og satser på at neste søndag da har vi mye mer kontroll.

Men man skal jo ikke bare stresse i adventstiden. Man må jo kose seg litt også. Smake litt på julekakene, pålegget og brenne alle stearinlysene som fortsatt ligger i skuffen fra i fjor.

Og når vi skal slappe av. Sånn etter at ungene er lagt. Da er det ofte Netflix vi tyr til. Jeg er jo så heldig at jeg er med i et team som heter Netflix Streamteam og jeg får lov til å gi en av dere lesere et gavekort fra Netflix. Gavekortet er på 250,- og gir sånn rundt regnet 2 måneder med gratis Netflix.

Og nå er det jo så mye fint å se på Netflix. Gilmore Girls har kommet tilbake, Jul i Flåklypa ligger der. Arthurs julegaverace skal vi se. Timer på timer med hygge for hele familien.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en hilsen i kommentarfeltet her. Og jeg vil gjerne vite hva din yndlingsjulekake er.

Vil du ikke gå glipp av morgendagens luke i Inspirabloggernes julekalener? Da må du klikke deg inn på bloggen til Linda i Absolutt hjemme. Følg gjerne siden hennes på Facebook også.

 

34 Kommentarer on Kalenderluke 9.desember. Netflix.

 1. Ønska dæ å din familie ei fantastisk fin adventstid å god jul 🎅😊
  Den beste julekaka e nok….. Serinakake 🙂

 2. Min favorittjulekake er pepperkaker eller julemenn 😉 Finnes masse gode kaker, men det blir ikke jul uten pepperkaker eller julemenn 😊

 3. Dette vil jeg gjerne være med på! Favorittjulekake? Hmm … Da jeg var liten, var det delfiakake, men nå blir den for feit. Jeg har ingen favoritt, tror jeg. Sirupsnipper er godt da.
  Rødhette Vil gjerne at du leser denne blogposten Plutselig tilbakeMy Profile

 4. Den beste småkaken er Sarha Bernard og i år må svigerdatteren min ta ansvar for at jeg får verdernsbeste småkake. Svigermoren ligger nemlig på sykehuset med total kneprotese og jaggu et lite brudd som de skrudde fast med noen småskruer.
  Uansett, jeg er tustete i hode og egner meg bare til å se på Netflix, det er perfekt å kunne starte og stoppe og spole så mye jeg vil fordi det er helt umulig å huske hva filmen jeg skjønner jeg har startet på handler om.
  Joda, dettte blir en perfekt jul. God jul til hele gjengen, spis masse kake, se mye Netflix og hurra, det passe alltid med et hurra.
  Mvh Elisabet

 5. Ja, takk😊 Det hadde vært fint i disse juletider.
  Min yndlingskake er smultring💜

 6. Min favoritt julekake er Berlinerkranser 😊 Har gode minner om at mormor bakte de. Og prøver selv nå.

  Vi digger Netflix og klarer oss ikke uten rett og slett ❄❄😉

 7. Berlinerkranser er favoritten her! Må alltid lage dobbel porsjon 😀

 8. Yndlingsjulekaken må være “dørter”, det er altså kransekakebiter med coctailbær under. I år har jeg prøvd meg på å lage kransekake for første gang, så det er muligens en fare for at det ikke blir noen dørter. Ellers er muligens risboller en favoritt, men det er sjelden jeg lager det.
  Abelone Vil gjerne at du leser denne blogposten Adventsutfordring del 2My Profile

 9. Er veldig glad i sukseterte,selv om jeg egentlig er allergisk :p

 10. Favorittjulekaka mi e smultringer🎄🎅 Go jul🎅🎄

 11. Mine favoritter innen julebakst er Goro, tidkrevende å lage men nydelige å spise.

  Jeg vil gjerne være med i Netflixtrekningen

 12. kaken jeg må ha til jul er ganske enkelt risboller og delfiakake. de minner om barndpmmens jul og dw må jeg ha i hus

 13. Konfektkaker, etter mammas gamle oppskrift. <3 Nesten som de beste chocolate chip cookies i verden! 😀

 14. Jeg vil gjerne vinne 🙂
  Yndlingsjulekake er hvite kakemenn:)

 15. God adventstid. Min yndlingsjulekake er kokkosmakroner 🙂

 16. Ønsker deg og dine en riktig så fin jul! Min favoritt julekake er egentlig ikke kake, men konfekt. Rocky Road. Mmmm

 17. To månader med netflix hadde vore nydeleg for å roa ned på kveldstid i disse fine juletider. Mi hugnadsjulekake er kokosmakroner. Må oftast lagast fleire omgangar då fleir i huset og har lagt si hug på dei. Ynskjer deg og dine ei god førjulstid 🙂

 18. Min favoritt julekake er berlinerkranser 😊
  Og her er vi virkelig hekta på Netflix, ihvertfall jeg og guttene, mannen har ikke helt skjønt poenget enda 😉

 19. Hola, gran Blog te Escribo hacer una pregunta hace unos unos dias obtuve una Cuenta Netflix Gratuita en este Sitio CuentaGratis . info y yo quiero saber como cambiar la clave de acceso agradezco la ayuda Saludos

Stengt for kommentarer.