Hei. 

Alt tar en gang slutt. Også vår første langhelg i vogna på vintercamp. 

Men, det er jo bare lørdag i morgen sier du. Jepp, vi vet. Men Isa skal i bursdag og hjemme i huset sitter da mormor, som har trosset regn og glatt føre for å se snuskeruska, gullhøna, gullklumpen og klompehøna si et par siste dager før hun skal to uker til østlandet. I tillegg skal vi partere et villam og henge opp ca tretusensjuhundreogførtitre julelys. I allefall skal Henning det. Jeg skal forsøke å vaske et fjell av klær. 

Men alt det der er imorgen. I dag har vi kost oss. Til tross for at klokka var halv tolv siste gang jeg sa “NÅH!!! legger du deg ned, holder munn og holder deg i ro” og Yme svarte “jammen æ lura bærre på koffør voksne meina at main MÅ søv??? Æ må ikke søv! Æ sku jo bare spør om det å du bærre sei æ må søv!!” Til tross for det så har vi altså mest kost oss. 

Og Isa fant en venn. Ei jente som gikk i samme klasse og som var helt enig i at småbrødre kan være plagsomme. Så Yme ble hanket inn fra den vanvittige morsomme akeleken mens Isa fikk være ute på egenhand helt til klokka var ni. Og som så mange ganger før: “mamma, æ veit du meint at du sa at dæ kom tel å bi arti hær, mæn du e ikke så go på å førklar kor arti dæ egentlig bi!” Isa var noe motvillig da vi dro hit tirsdag kveld…

Vi har fått ei takrenne som sitter fast i veggen. Og jeg og Eir har gått tur på glattisen og sjekket ut slalombakken. Dis har sovet i den nye vinterdressen og holdt seg varm. Isa og Yme har akt og Henning har endelig fått opp ei TV-antenne som funker. Og hengt opp 20 meter med julelys. Vi har spilt yatzy og drukket gløgg. Og spillt både Skylanders og puslespill på iPad. Det kom tre flak snø, men isen gjorde at veien opp til servicehuset var en perfekt akebakke da himmelen ble dekket av stjerner.


Og lyset i dag.. 

Det gikk fra slik


til slik


til slik


Og når det endelig ble sånn her


så var det tid for å tenne både snølykt og andre lykter..


Så da får vi si oss fornøyd med den første helga på vintercamp. Jammen viste det seg at vintercamp, det var liksom oss det..

3 Kommentarer on Alt har en ende…

 1. Jeg tror faktisk jeg kunne klart meg fint i Campingvognlivet 🙂 Det ser hyggelig ut 🙂
  Her hjemme har vi spilt kinasjakk for alt det er verdt, gått tur i skogen og argumentert for at man trenger søvn, til tross for at man er seks år og vil være våken 🙂

  jeg stikker innom snart igjen 🙂
  Nann karin Vil gjerne at du leser denne blogposten Raske glimt fra uke 46My Profile

 2. Tenk at dere havnet med spikertelt og full pakke. Hvem ville trodd? Og at dere attpåtil trives, jeg sier at undrenes tid ikke er over og glad dere har funnet dere selv med familien på slep.

  God dag og takk for flotte bilder!!!
  Avdelingholt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten Konkurranse fra BGA FotobutikkMy Profile

Stengt for kommentarer.