Hei. 

I dag har vi gjort noe som vi aldri før har gjort. Hele familien var innom på Bodø Caravan…. UTEN å ende opp med ny campingvogn. Skjønt det var like før. 

Man lærer jo etterhver som man får unger at det er viktig å spesifiser når man snakker. Ting som kan misforstås blir gjerne missforstått. 

Og da vi startet på turen til Bodø sa jeg til ungene i baksetet: i dag blir det ikke noe handling, men dere kan se på ting og finne ut hva dere ønsker dere til jul og så kanskje vi kjøper det da!

Alt vel. Da vi kom brasende i kjent stil inn døra på Bodø Caravan gikk det jo ikke mange sekunder før vi traff på Hjalmar. Etter at Yme hadde slått til med et “HALLO!!! Huska du mæ??” så ble det en tur innom kontoret. Der slo Yme til med både den om elefanten med tissen i fjeset og den med traktoren. Og så lurte han på hvor ballongene var? Det bruker jo å være ballonger på Bodø Caravan når de har messer og sånn. Det var det ikke i dag, i dag var det en helt vanlig dag i november. 

For at Henning skulle få snakke om vintermarkiser, elektriske løsninger og diverse annet uten å bli avbrutt av vitser, ballongsnakk og generelt mange spørsmål om alle bildene på veggen og hvordan Hjalmar egentlig skrives, så tok jeg Yme og Dis med ut av Hjalmars kontor. 

Det er mye å se på på Bodø Caravan. Det er bobiler og vogner overalt. Og man kan gå inn i dem å titte. Noe Yme også gjorde. Dis var litt mer overalt og da jeg rundet en vogn med Dis på slep hørte jeg en selger si inne i vogna. 

“Så dere skal kjøpe vogn?”

Svaret var noget foruroligende..

“Ja, mæn ikke denne trur æ, dein har jo ikke plass til alle..”

“Men du har lyst på campingvogn?”

“Ja, vi ska ha ei ny, mæn ikke i dag! I dag ska vi bærre se på den åsså ska vi kjøp dein når dæ bi jul!!”

Jeg fikk hentet ut Yme, sa til selgeren at vi var fint fornøyd med vogna vi hadde og satte kursen mot kontoret der jeg mente Henning og Hjalmar nå måtte begynne å bli ferdig å diskutere. 

“Vi ska nok kjøp ein sånn hær cæmpingbil! Så slæpp vi å kjør dein trange bilen når vi fær på tur mæ campingvogna!”

Det var både stjerner og dollartegn i Hjalmars øyne da han parerte med: “vet du hva Yme, jeg tror at det er du og jeg som skal ta en prat, ikke jeg og faren din…”

Vel ute i bilen kunne Yme fortelle at Bodø Caravan, det er faktisk yndlingsbutikken hans!  Så det så! Jeg ser for meg at om noen år så går det forholdet begge veier….

Bare en campingbil mamma!! Bare en!!!

5 Kommentarer on Vi klarte det! Såvidt..

  1. Nå ler jeg høyt her😂 Syns jeg ser Yme sitte på caravan-kontoret hos Hjalmar og diskutere bobilpriser mens han drar noen vitser innimellom. Tror han ville gjort det sterkt, jeg😂

Stengt for kommentarer.