Hei.

Det er noe merkelig som skjer når vi kommet inn i campingvogna. Jeg vet ikke helt hvorfor eller hvordan men alt som heter stress og mas og jag forsvinner som dugg for solen.

Ikke at det ikke er stress og mas inne i vogna. Å være i campingvogn med en ettåring som både klarer utmerket godt å klatre i stige, åpne alle skapdører og finne akkurat de ledningene som ikke bør dras i er jo ikke helt avslappende, men alikevel.

Og når kvelden skrider frem og en etter en forsvinner opp i senga si og du tilslutt sitter der i hjørnet av sofaen og bare nyter… Det er da du vet at det var skikkelig lurt å kjøpe campingvogn.

Som dere sikkert forstår så har vi altså jomfruturen i vogna/spikerteltet i Valnesfjord. Henning har jo vært her masse, Yme også siden han har hengt på faren. Dis har hatt noen turer og jeg har jo vært innom. Men i dag kom vi hele hurven. Og vi skal være helt til lørdag. Et par unger med vannkopper gjorde at muligheten for skikkelig langhelg midt i uka bød seg frem. Jeg hadde fra før fri denne uka så det kunne jo ikke passet bedre.

Og gjensynsgleden var stor. Isa kom plutselig på at hun jo LIKER å være i vogna. Og ja, det er en julegenser hun har på seg. Isa venter LITT på jula for å si det sånn..

Versjon 2

Spikerteltet falt også i smak. Og at vi tok TV’n fra soverommet opp hit var veldig helt rett…

Versjon 2

Nå lurer jo sikkert lærere og andre på hvor de påståtte vannkoppene til Eir er. Har jeg rett og slett løyet vannkopper på ungen for å få ei langhelg i campingvogna? Jeg lover, hun har i massevis. Men hun er ti, hun nekter plent å være på bilder med vannkopper, så jeg har retusjert dem bort. For jeg syntes det var et koselig bilde. Så får vi holde vannkoppene for oss selv. På alle mulige vis.

Yme var også glad for å komme i vogna. Sene kvelder i bingen sin, med iPad. Uforstyrret og fint.. Eller ikke. Den lillesøstra er blitt fryktelig nærgående… Og var mer interessert i å leke borte bø enn å se på den lille dinosauren. I allefall når broren holdt lyden for seg selv.

img_2610

og nå sover de alle fire. Og jeg sitter her og hører at regnet trommer (eller mer dundrer) på taket. I sted tordnet det. Skikkelig. Det er spådd ruskevær hele uka. Så i morgen blir det bytur. Med sushi. Og muligens en tur innom lekebutikken. Før vi drar tilbake i vogna.

Det er ikke tvil, vogna er det lureste vi har kjøpt. Impulskjøp skal man ikke kimse av.

3 Kommentarer on Tilbake i vogna..

Stengt for kommentarer.