I dag har jeg lært at jeg faktisk propper i meg fermentert mat titt og stadig. Så det så.

Jeg har også fått med meg at mat engasjerer for såpass med komentarer tror jeg ikke jeg har fått siden jeg beskyldte nordmenn for å sutre for mye.

Uansett en vakthelg går mot slutten og i morgen er det mandag og en ny uke begynner. Da tenkte jeg å legge lista på et lite provoserende plan og fortelle om da vi endelig kom i mål med fjelltrimkruset. Til og med Isa var glad den dagen.

En annen ting som skjer i morgen er at jeg kommer til å slutte å lenke til bloggen på den private facebookkontoen min. Så hvis du fortsatt vil ha blogginnleggene mine opp i feeden så må du like facebooksiden til bloggen. Den finner du her. Eller i sidemenyen på bloggen her om du leser på mac/pc eller under om du leser på mobil. Jeg har tro på deg, du finner ut av det ?

2 Kommentarer on Ny uke, nye tider

Stengt for kommentarer.