Hei.

Av og til så trenger man tid. Det har vært litt dårlig med det siden jeg begynte å jobbe. Men nå har ting stabilisert seg og jeg har hatt ei hel uke med høstferie. Sammen med Henning og ungene. Og mormor og morfar som har vært her. Og svigers.

Og det har vært alldeles fantastisk. Vi har bakt, vi har snekret spikertelt, vi har vært på kino og vi har vært i badeland. Og vi har gått tur. Ikke minst har vi gått tur. Mormor har satt nye personlige rekorder gang på gang og fjelltrimkruset til ungene er i boks.

Jeg tenkte jo at med så mye tid, så ville jeg få tid til å blogge hver eneste kveld. Men det var så mye som skjedde og plustelig var det sent. Så da blir det forsinket høstferieblogg hele kommende uke i stedet. Med mange små innlegg. Og de som følger meg på Instagram får ha meg unnskyldt alle “spoilers” som har dryppet gjennom uka.

Så for å illustrere stemningen i høstferien setter jeg inn utsikten fra verandaen. Slik den denne uka har vært kveld etter kveld etter kveld… Igjen, jeg forstår ikke at folk vil bo sørpå…

img_2141

2 Kommentarer on En uke med tid…

  1. vi har også hatt gode dager etter en strevsom høst for oss alle. Men, med noen dager fri så er dagene gode og opplevelsene felles. Deilig. Jeg har fulgt bilder her og der og det ser ut som dere har hatt det kjekt. Og, mormor imponerer 🙂
    Nann karin Vil gjerne at du leser denne blogposten Du bør ikke skue hunden på håreneMy Profile

Stengt for kommentarer.