Hei. 

Vi lever altså drømmen denne uka. Camping, campingvogn og sverige oppsummerer det hele ganske greit. 

Lange kvelder, ingen unger som sover før midnatt og ditto overtrøtte unger dagen etter oppsummerer også ting. 

Og det er jo litt slitsomt i lengden. Slitsomt for fireåringen som overtrøtt og yr bare MÅ danse på bordet når vi skal spise.. 


Slitsomt for storesøstre som blir en smule sure når lillesøsken maser, foreldre kjefter og man helst egentlig bare vil spise brødskiva med pianøttsmør og syltetøy OPPI sofaen.. Ifred..


Og ikke minst slitsomt når man er ett år og bare må ha med seg alt som skjer. 

Så i dag har det vært dagen for nullstilling. Å komme sånn nesten i vater før vi ankommer Leksand sommerland og resort i morgen. Så i morges sto jeg og Dis opp og gikk på lekeplassen så de andre fikk sove..


Halv elleve tuslet vi tilbake og da sov Yme fortsatt.. Etter en avslappende formiddag i forteltet fikk Dis en normal hvil i vogna mens Eir og Henning sjekket ut Biltema Umeå.. Yme i ekstase. Mammaen for seg selv og et nytt brettspill. Livet blir ikke bedre på camping..


I ettermiddag har vi gjort sånt vi har sett på tv at man skal. Vi spilte minigolf, vi sto under et telt og ventet på at regnet skulle stoppe, vi spilte mer minigolf. Så grillet vi og spiste i forteltet. Eir kjørte Segway.. Jepp, segway. Det var ingen aldersgrense. Man måtte veie mer enn 35 kg så var det greit.. Godt ikke mormor er her.. 


Og etter en sånn dag… Da er det vi sender en takk til supporttelefonen hos Telia som fikset modemet slik at nettet er oppe og går.. For etter en sånn dag.. Da trenger man pappaen sin og Netflix!! 


Netflix, pappa og Carebears! Livet er godt på camping.. Og klokka er bare halv åtte..