//sponset//

Hei.

Vi driver og klør oss i hodet. Vi pakker nemlig. For vi skal på ferie. Og før har dette med plass liksom ikke vært et problem. For vi har alltid kjørt på ferie med bil og henger. Og når Isa ikke kjøper verdens største dukkehus samtidig som Yme får en elektrisk firehjuling og jeg skal ha med intet mindre en 18 brett med Pepsi Max bokser hjem så er det ganske god plass på hengeren.

Men nå skal vi jo på ferie med campingvogn. Og selv med alle de gleder det medfører så er det jo ikke til å stikke under en stol (eller en seng via luka i siden) at det ikke er flust med plass å pakke på. Ikke når du er så dårlig til å prioritere som jeg. For man vil jo ha med litt for alle eventualiteter og da blir det jo fort litt volum.

En annen ting er jo at nå når vi skal kjøre på ferie med vogn så må vi jo ha med utemøbler. Og selv om jeg liker å sitte på en krakk når jeg spiser så er det jo ikke å forakte å kunne slenge seg ned i en litt bedre stol etter middag i sola når ungene raser rundt på lekeplassen og livet er godt.

Men fem camping-godstoler tar jo plass. Alt for mye plass. Mye mer plass enn det vi kan bruke på stoler.

Så jeg søkte rundt på nettet. Og så fant jeg disse her:

Thumbnail-Video-Facebook

Ser jo veldig fine ut til ettermiddagssløving. Men de er jo helt enorme og alldeles ikke tilpasset sideluka på campingvogna.

Helt til Henning sa: de er jo fylt med luft. Hæ? sa jeg, nå tuller du bare for det er jo en saccosekk og har sånne kuler inni seg. Men Henning påsto hardnakket at de var fylt med luft. “Har du ikke sett alle videoene av folk som ser helt håpløse ut der de springer rundt og forsøker å fylle dem med luft??”

Jeg må innrømme at jeg har sett starten på noen slike videoer, men har liksom ikke forstått hvorfor så mange har forsøkt å fylle soveposen sin med luft.

Så jeg måtte jo sjekke og det viser seg at Henning for en gangs skyld har rett. De er fylt med luft. Og sammenbrettet så tar de jo ingen plass i det hele tatt. Vi kan jo ha med en Chillo til hver og alikevel ha med vanlige campingstoler. I tillegg så er de tydeligvis veldig slitesterke. De er laget av høykvalitetsmaterialet RipStop Nylon ® som også finnes i fallskjermer. Den tåler en vekt på opptil 200kg og kan brukes på mange ulike underlag; strand, asfalt og gress for å nevne noen. Så selv jeg med mine fantastiske ekstra gravidekilo som på ingen måte har tenkt å forlate den stolte sommerkroppen burde kunne ligge trygt der.

Nå har vi enda ikke fått noen chillo i hus, men jeg mener. Hvor vanskelig kan det være å fylle den greia med luft? Det ser da latterlig enkelt ut på denne youtubevideoen… Og den viser jo et annet bruksområde jeg ikke har tenkt på. Med en sånn i sekken så blir sikkert til og med Isa med på topptur uten å klage. For gjett om det blir et stilig bilde å sende mormor på telefonen. Selfie i Chillo på toppen av Sandhornet. Eller muligens en litt lavere topp..

Men nå til det beste av alt. Om du har gått rundt og tenkt på å kjøpe en sånn så var det jammen godt du ventet. Eller om du som meg trodde at dette var digre saccosekker og ikke helt forsto greia, men nå bare tenker at en sånn MÅ jeg ha til ferien så har jeg altså en flott rabattkode.

Og koden er: LAILA40

Du går rett og slett inn på chillo.no og bestiller den stolen du vil ha og i kassa legger du inn rabattkoden. Da får du 40% avslag i prisen. Og det er jo ikke så verst.

Så mens du venter på at jeg skal legge ut fantastiske bilder både her og på Instagram der jeg fortvilet bruker ferien på å få luft i min Chillo er det bare å løpe og kjøpe. For Henning nekter å springe rundt på campingen å få luft i chilloen min sier han. Men jeg tenkte at vi kunne vi laget en sånn instagramtrend. Med en kul #. Bare at jeg ikke kommer på noen. #noairinmychillo eller #ville_chille_men_det_gikk_så_ille er jo ikke helt der….. Ideer godtas med takk.

Sees på insta, med chillo..

1 Kommentar on Campingtips, chillo og rabattkode…

Stengt for kommentarer.