Enhver mor går jo alltid rundt med en drøm om å ta fine bilder av ungene i ferien. Helst samlet på et bilde også. 

Og det er jo en kjensgjerning at jo flere unger jo værre er den operasjonen. 

I dag skulle vi grille i fjæra. Og ungene gikk i forveien. Og når jeg kom tuslende ned så satt de så fantastisk fint ute på en sten. Alle fire. Og Yme lo. Og Dis pludret og Eir viste henne bølger og Isa sang. Ren idyll. 

Og bakgrunnen var så flott. Lofotfjell, grønne helt til toppen og blått hav. 

Vel. Det var helt til jeg kom frem..


Som plaster på såret fikk jeg lov å ta bilde av en og en etterpå.. Men det blir jo ikke helt det samme i kalenderen som skal lages til jul….Men så. I et øyeblikk av pur forglemmelse satte de seg på en stein ved veien. Ikke helt samme bakgrunn, men fire fjes, samme vei.. Moren er lykkelig..

1 Kommentar on Feriebilder…

Stengt for kommentarer.