/sponset innlegg. I samarbeid med Netflix/

Hei.

Her i huset gleder vi oss til i morgen. For om jeg ikke tar helt feil så kommer sesong 2 av Dinotrux. Og det er jo faktisk mye større enn at de slapp House of cards sesong 4 for fem dager siden.

CcjFs2dUYAIZOtL

Ellers så er vi som vanlig litt treige her i huset. Det har medført at vi først nå har oppdaget Lego Ninjago. Jeg forstår jo at andre har vist om dette spennende Ninjauniverset i flere år, men vi har altså først blitt hektet nå. Med diverse av oss nede for telling har Ninjago rullet over skjermen både sent og tidlig og jeg vil påstå at om du ikke lar deg fengsle og sitter klistret og bare MÅ se en episode til for å se om de vinner over den slemme Darmagon eller Overlord….. I allefall måtte jeg se alle episodene før jeg fikk ro i sjela. Nå er det bare sesong en og to som ligger på Netflix, så det aner meg at det er flere timer med god Ninjamoro der ute et sted…

22338827

Men når man ser noen episoder med Ninjago så er det jo ikke til å legge sjul på at det etterhvert gir en viss uro i kroppen som bare må ut. Man transformeres rett og slett til en Ninja! Og man får uante evner og bestitter kampteknikker man ikke ante..

Som lav kryping mens man alikevel slår til i høyden…

IMG_8424

Eller slag bak rygg, mens man leter etter potensielle fluktruter med blikket..

IMG_8420

Direkte angrep er jo alltid et sikkert stikk. Helst med et brøl.IMG_8414

Og om alt svikter, stikk rompa mot motstanderen og slipp en kjempefjert! Gammel og undervurdert ninjateknikk…

IMG_8431

Det beste med Ninjago er jo at etter bare et par episoder så er også mormødre helt utlærte Ninjaer.

Så da er det bare å sette igang treningen!