//sammen med en del andre bloggere, bl.annet Linda og Hanna, er jeg med i Netflix Stream Team. I samarbeid med Netflix skriver vi jevnlig om tjenesten og våre erfaringer.//

Hei.

Ungene er lagt, stillheten senker seg og du og din kjære synker ned i sofaen sammen. Frem fra en hemmelig skuff i boden har dere tryllet frem både potetgull, smågodt og sjokolade, og Pepsi Max’en står boblende og kald i to stettglass… Man synker ned i hverandres armkrok mens yndlingsserien ruller over skjermen, vist av Netflix.

En ganske normal hverdagskveld i et norskt småbarnshjem. Hvis man er ekstra opplagt så kan man jo kjøre versjonen “netflix and chill“, jeg skal ikke legge ut nærmere beskrivelse her da denne bloggen jo kan leses av små barn, og så skulle jo dette innlegget handle om romantikk..

For netflix viser seg å være en stor del av nordmenns romantiske hverdag etterhvert. 72% av oss som enten er gift eller i et fast forhold sier at det å bli hjemme å se netflix sammen er førstevalget når det kommer til “kjærestetid”. Hva det gjør med folkehelsen er jo en sak for seg, men befolkningsveksten burde være sikret.

Men også før man er vel etablert i hverandres liv hjelper Netflix til. Det kan jo være litt vanskelig å spørre motparten om hvor seriøst de egentlig tar forholdet. Et hett tips da er å spørre etter passordet til Netflixkontoen. Eller bedre, tilby din egen. Blir det ja så er det i boks kan man si, for over 51% av oss føler at det å dele Netflix-konto er et stort steg på veien mot et seriøst forhold. Og 17% venter helt til presten har erklært dem for rette ektefolk.

Hva med oss som står helt i startgropa da, tenker du. Du som akkurat har halt i land en date på lørdag. Vel, Netflix svikter ikke. Filmer (69%) og TV-serier (63%) er nemlig de to mest populære temaene for å bryte isen på første date, og er mer populære enn både jobb, sport, politikk og mat. Men det kan være greit å tenke seg om før man buser ut med hvilke serier man liker. I allefall bør du ha gjort litt research på motparten først. For nesten en fjerdedel av oss mener at seriekompatibilitet er svært viktig. Faktisk ville hele 13% utelukket en date kun på bakgrunn av hvilke serier de liker, og her er menn verstingene. 34% av mannfolkene blir betatt på bakgrunn av felles smak i serier og filmer mot 19% av damene. Så før du buser ut med hvilken serie du bare ikke kan klare deg uten så sjekk at han liker den han også. Hvis ikke er det best å vente og heller lure den inn når du har fått koden til kontoen hans.

netflixkjærlighet

Så med bakgrunn i dette så er kanskje innholdet i helgens valentineskort opplagt. Det må jo bli koden til Netflixkontoen det.. Eller kanskje ikke…. Hva vet jeg. Det jeg vet er at her i huset så må desverre Netflix vike i kveld. Det har nemlig skjedd noe alldeles fantastisk og utrolig. Dis sovnet (ok, det innebar noe skriking så helt fantastisk var det ikke) i sprinkelsenga si. Det vil si at for første gang på ni måneder ligger det ikke en baby i stjerneform midt i dette bildet…

IMG_1490

Så her skal det………. soves! På mage, på mer enn 20 cm. Med armene rett ut. Med kneet bøyd. Med kroppsdeler langt inn mot midten på senga. Jeg mener, hva trodde du?

 

Om undersøkelsen
Disse funnene stammer fra en Ipsos-undersøkelse gjennomført 26.-28. oktober, 2015 på vegne av Netflix. For denne undersøkelsen ble et utvalg på 1,008 amerikanere, 18-39 år, med Netflix-abonnement fra det kontinentale U.S.A., Alaska og Hawaii intervjuet online på engelsk. Presisjonen på Ipsos’ onlineundersøkelser blir målt ved å bruke et kredibilitetsintervall. I dette tilfellet har undersøkelsen et kredibilitetsintervall på pluss eller minus 3.5 prosentpoeng for alle respondenter.
Om Netflix
Netflix er verdens ledende nett-TV-tjeneste med mer enn 75 millioner medlemmer i over 190 land som hver dag ser mer enn 125 millioner timer med TV-serier og filmer, deriblant originale serier, dokumentarer og spillefilmer. Netflix-medlemmer kan se så mye de vil, når de vil og hvor de vil, på nærmest hvilken som helst skjerm med Internett-tilkobling. Medlemmene kan spille av, pause og gjenoppta tittingen helt uten reklameavbrudd eller bindende avtaler

4 Kommentarer on Valentine, Netflix og kjærlighet..

  1. Herlig! Kjenner meg så igjen her! Vi hadde funnet frem både vårruller, Pepsi og ikke minst sjokolade klar for en mamma og pappa kveld med Netflix på skjermen.. Så hører vi noe romestering på soverommet og en liten kar på 15mnd kommer krabbende og smilende ut i stuen, er sikker på at han kjente duften av sjokolade 😉

Stengt for kommentarer.