Hei!

Dette innlegget skulle egentlig kommet på fredag kveld. Da hadde Yme bursdag. Men jeg skal være så ærlig at jeg innrømmer at jeg helt glemte det. Og så har helga vært fyllt opp av influensa hos det meste av stort og smått. En fotballturnering. Og ikke minst Ymes første barnebursdag. (kommer et eget innlegg) Slik at det har på en måte gått i ett.

IMG_1392

Men nå er vinneren trukket. Og den som trakk var random.org.

 

Og vinneren er: Marte!

Jeg vet ikke helt hvem du er Marte, men du skrev at dere hadde lekt arkeologer og gravd en dinosaur ut av en stein.

Så om du legger igjen en mailadresse i kommentarfeltet eller kontakter meg på dr.lailadidriksenætgmail.com så skal jeg sette deg i forbindelse med premien.

 

Og til dere andre. Det går an å gå inn på nettsiden til Kreakid og la seg friste 🙂

1 Kommentar on Vinner av Kreakid-konkurranse

Stengt for kommentarer.