//sponset av Kreakid//

Hei.

Først må jeg bare si takk til alle som har lest, kommentert og delt mitt forrige innlegg. Det er tydelig at en helt vanlig gudstjeneste kan engasjere 🙂

Men i dag skal jeg ikke snakke om kirka. I dag skal jeg få lov til å gi en av dere en gave!

Husker dere at jeg for en noen uker siden fortalte om Kreakid? En helt ny aktivitetsklubb for barn mellom 3 og 8 år. Der man abonerer på pakker som inneholder to aktiviteter og et eksperiment hver måned. Vi prøvde desemberpakken og hadde juleverksted og det svarte til mer enn forventningene.

I denne månedens boks er temaet snømenn. Dere får prøve å lage både duskesnømenn, smeltende snømenn og en snømannlampe som gløder i mørket. Og i disse frost-tider så ønsker vel alle seg en glødende Olaf på nattbordet.

Skjermbilde 2016-01-15 kl. 15.33.20

Alt du trenger å gjøre for å få boksen i posten er å legge igjen en kommentar under innlegget der du forteller om en kreativ aktivitet du bruker å gjøre sammen med barn, eller som du gjorde som barn selv og som du savner, eller som du gjør alene fordi du skulle ønske du var barn…. Ja du skjønner tegninga..

Vinneren trekkes neste fredag. Da har Yme bursdag, så det burde være en passende anledning.

Om du ikke har stor tro på dine egne vinnersjanser og har lyst å være kreativ i de kommende månedene kan du gå inn og bestille et medlemskap. Det koster 298 kroner måneden, og med tanke på at du får med absolutt alt du trenger, til og med saks så synes jeg ikke det er så dyrt. Og er det en måned du enten ikke liker det som kommer eller du trenger å bruke de 298 kronene på noe annet så er det lett å pause eller stoppe abonementet. Neste måned står kjærligheten i fokus. Det er tross alt Valentine…

Lykke til.

15 Kommentarer on Giveaway fra Kreakid!

 1. Ååå, flott giveaway. Jeg og Pernille blir gjerne med 🙂
  Lage islykt ute, som vi pyntet med kongler og skjell. Det ble veldig fint og frøkna kosa seg der ho leka med vannet inne i badekaret. da lykta kom ut var ho stolt over at det var ho som hadde laga.

 2. Dette hadde vært gøy å prøve!
  Vi prøver ofte å lage nye ting av det andre vil definere som søppel, f.eks eggepapp, yoghurtbegre, ispinner og doruller. Blant annet har vi laget noen søte påskeharer av tomme doruller.

  Hilsen Kjersti, og tre søte, små, kreative troll.

 3. Maling på lærret, skjell, kongler, Stein eller ting vi finner i naturen eller annen lek med farger f.eks farget is, klipping i papir og laging av kort med farget papir og greier.

 4. Den har me veldig lyst til å vinna! Me er blitt ganske gode på å lage dorull-figurar, med isoporhovud, piperensararmar og klær som me har klipt opp av gamalt tøy…. gøy med inneaktivitetar når det er kaldt ute!!
  Åse Vil gjerne at du leser denne blogposten Comebackcamping, etter 33 år….My Profile

 5. Vi presser blader , blåser ut egg og maler dem , plukker kongler ect i skogen og gjemmer til jul , maler bilder , lager kort , syr dukkeklær , strikker og masse annet . Det er så kjekt å gjøre noe sammen , og se et resultat . Ungene elsker å samle på småting de finner ute , så vi har laget en samleboks med ( nesten)alt vi har funnet i minstejentas jakkelomme opp gjennom årene… Steiner , deler av leker , hårstrikker , klemmer ect … er mye artig oppi og det blir nok kjekt for henne å se når hun blir større 🙂

 6. Vi er med!
  Vi pleier å sitte å tegne, og det er så koselig – selv om minsten hater å holde i blyanten og bare peker på hvilken farge som skal hvor.. Han velger farger og peker og jeg tegner og vi koser oss 😀 Jeg har et lite håp om at KreaKid kan hjelpe oss begge med kreativiteten i heimen :p
  Line Vil gjerne at du leser denne blogposten Hei 2016!My Profile

 7. Her går det i perling, maling, tegning og modelleire.. og nå i kulda har vi prøvd oss på islykter 😊

 8. Så morro! Vi har jo en egen kategori på bloggen med noe av det vi gjør med ungene. Men jeg liker spesielt godt å bygge ting med moddelerkitt, eller å gjenbruke doruller til de morsomste skapningene.
  Klin-kokos Anita Vil gjerne at du leser denne blogposten Den gode dinosaur -anmeldelseMy Profile

 9. Da jeg var liten så pleide jeg å dryppe stearin over bilder i Donaldblader. Bildet svartet dermed over til stearinen, – og vi kunne henge de opp som uro i vinduet. Vi har forsøkt det nå og med det er nok en mer digitalvariant av trykken, – så vi har til og med lett etter gamle blader på freteks og andre markeder, men alikevel så har vi ikke fått det til.

  Kreativitet i den Petrinske heimen er nok mest av alt koblet til Petrus sine evige oppfinnelser, – det vil si at vi har sakser, lim, tape, tau, papp, farger og maling fremme fra rom til rom ( sukk 😉 ) til enhver tid. Ellers så liker han å tegne, male og vi hadde et skikkelig frestøt da vi skulle lage islykter i kulden. De ble gjennomfrosne 🙂

  Uansett flaks eller ikke, hils Yme og gratuler han med dagen!
  Klem
  Nann karin Vil gjerne at du leser denne blogposten Bli med videre da velMy Profile

 10. Vi har hatt litt pause etter utallige juleverksteder før jul, men akkurat nå skal vi prøve oss på lyslykt bare vi finner noen av ballongene vi har liggende rundt. Ellers holder vi på med et lappeteppe og andre sy-kreasjoner, men tiden har vært litt knapp i det siste.
  Hanna Vil gjerne at du leser denne blogposten Old school bursdagMy Profile

 11. Så gøy! For noen år siden kjøpte vi en sandstein med en “dinosaur” i som jentungen måtte være arkeolog og grave ut… stor suksess! 😊

 12. Jeg liker å tegne med barna, jeg har kjøpt meg en tegnebok for voksne og sitter gjerne og tegner med dem 🙂 En sånn pakke hadde vært supert å ha her hjemme siden jeg har barn på avlastning 🙂

 13. Tilbaketråkk: Følte meg litt lurt.. |
 14. Vil gjerne være med i trekningen ☺️ Å male på lerret er en slager hjemme hos oss. Ellers er perling i alle varianter noe vi alltid kommer tilbake til.

Stengt for kommentarer.