//sponset//samarbeid med Netflix//

Hei.

Har dere der ute satt dere noen nyttårsforsetter? Jeg har aldri helt hatt troa på det der. Jeg tror nemlig ikke at det blir noe enklere å rydde sjokoladen ut av skapet bare fordi at kalenderen bikker 00:00. Og nyttårsforsett har en tendens til å vare sånn ca fjorten dager og så finner man ut at man ikke hadde så veldig lyst til dette alikevel.

Så leste jeg noe lurt. Finner ikke tilbake til det så jeg kan ikke henvise dere til kilden, men tror det var et blogginnlegg.

Trikset var å tilføre noe positivt i stedet for å kutte ut alt man ikke har godt av. Slik at man plusset på med grønnsaker og så ble det automatisk mindre sjokolade.

Så det har jeg tenkt å gjøre. På mange fronter. Bare at jeg vet ikke helt hva som skal forsvinne ut, men jeg har noen ideer om hva som skal puttes inn.

Som filmkveld med min kjære. Sofa, romantisk, pledd og kos. Nå er vi jo TV-slaver begge to. Men ofte blir det til at vi ser på et eller annet hjernedødt som tilfeldigvis flimrer forbi akkurat da. Jeg tror den siste “nye” filmen vi så var tredje Hobbitfilm i jula i 2014 eller noe slikt. Så vi ligger litt etter på den filmfronten. Bortsett fra barnefilmer da, der er vi rimelig oppdatert..

Den siste filmen jeg så i sin helhet var forøvrig Hjem. Den ligger nå på Netflix og handler om et romvesen som ikke helt passer inn noe sted. Den satt jeg og så med Yme i armkroken. Veldig koselig lillenyttårsaftensmorgen, men det er jo enda koseligere å selv ligge i en armkrok. En kveld… Forøvrig er Hjem en film jeg kan anbefale. Passe spennende, passe moro selv for mor… men igjen, en barnefilm.

hjem

 

Jeg og Henning har jo sett noen serier på Netflix. Men ender jo alltid med at vi kommer oss et stykke ut og så kommer livet i veien og så har vi en halvsett serie og aldri tid begge to for å se resten..

Ergo tenkte jeg å satse på film. Og det burde da finnes noen briljante filmer på Netflix som tilfredstiller både meg og min kjære og som man kan smøre et par kjeks til uten å gå glipp av hele handlingen? Eller som kan sees med et par tre avbrytelser med pupp og dobesøk og bleieskift?

Som sagt har vi jo ikke sett annet enn barnefilmer de siste sju år så det burde være noe å ta av på Netflix. Men vi blir jo aldri enig. Enten synes jeg det er for komplisert, han det er for skummelt, jeg det er for kjedelig eller han for klissete. Og det ender jo med at en av oss er kjempefornøyd og ser film, men den andre litt surmulende følger halvveis med og er like mye på ipad og iphone. Og det blir det jo ikke mye kos, romantikk, pledd og koselig ost og kjeks av. Så da tenkte jeg å få litt hjelp fra dere. For om ingen av oss bestemmer så blir det jo helt rettferdig.. Tror jeg.

Byer i Belgia folkens.. Eller mer spesifikt: gode filmer på Netflix!

Hvis vi setter oss et hårete mål om en i uka så trenger jeg altså tolv titler for årets første tre måneder. Og lover å komme med tilbakemelding om hva vi syntes!

5 Kommentarer on Filmkveld… Blir dere enige??

  1. Jeg og mannen ser masse på serie sammen. Da slipper vi å bli enig om ny film hver gang – og heller fortsette på noe vi begge syntes er spennede 😀
    Vi har sett blandt annet prison break, breaking bad, teenwolf, pretty little liars og nå ser vi på modern family! Den siste er jo en mer hverdagsserie som vi kan kjenne oss SÅ igjen i! Anbefales virkelig. Lett underholdning og korte episoder 😀

    Ha en fin kveld og helg! 🙂

    -Kaos med kjærlighet

  2. Maleficent (mener den ligger på Netflx) bør ses. Ellers er vi også kjempe dårig på film; vi klarer aldri å bestemme oss, det er rett og slett for mye å velge i 😛
    Inger Marie Vil gjerne at du leser denne blogposten Oppussing av kjøkkenetMy Profile

Stengt for kommentarer.