Hei.

Det første året i ungenes liv skjer det jo fryktelig mye. Det er jo en million ting som er “førstegangshappenings” og som den omsorgsfulle og dedikerte mor jeg er så passer jeg jo på å ikke gå glipp av en eneste en av dem.

Og som barn av sin tid, eller barn av en mor hektet på sosiale medier så blir jo slike hendelser behørig dokumentert på både facebook, instagram og snapchat. Ja så til de grader dokumentert ble Dis sin første rulle dokumentert i går på nevnte medier at jeg etterpå kom til å tenke på at: “ånei!! nå tror de at jeg er en sånn mor som ikke er der i øyeblikket, som bare ser ungen gjennom en kameralinse, som ikke egentlig får med seg the moment, men har ryggen til mens hun legger ut bildet på insta.”

IMG_9829

Så jeg vil bare ha sagt: bak de fire cillioner bilder som jeg i går spammet face, insta og snap med lå ca 90 minutter mageleie på gulvet der jeg iherdig ropte ” å kom igjen da!! litt til, bare litt til… Nå er du der neeeeeeeesten… bare den armen igjen nå, få den bort så er du der…” For så å ta en lang amme/sove/bretteklærpause før det var nye gode 30 minutter “å nå ja, nå har du det!! Å kom igjen.. jeg ser du vil… Å litt til, bare litt til..” Med både kamera og telefon utenfor rekkevidde….

IMG_9766

Før hun rullet seg vakkert over på mage akkurat da jeg gikk for å hente speilreflekskameraet….. Og var skikkelig blid når jeg fortvilt la meg på gulvet og slo hendene i gulvet og hulket “nei, nei, nei…”

IMG_9757

Så beklager altså. Det noen av dere så på Insta og Snap og Face.. Det var minst sjette gangen hun rullet altså.. Nummer 2, 3, 4 og 5 satt en oversegstolt mor og så på med tårer i øynene og planla konfirmasjonen som nå er like om hjørnet. Men først må vi gjennom den alltid like trivelig fasen der ungen spretter rundt på mage så fort hun legges på rygg på gulvet. For så å oppdage at det slett ikke var noe stas, men bare slitsomt å ligge på den magen, men ikke kommer seg tilbake… Been there, done that… tre ganger..

For flere 6.gangsoppdateringer det neste året så heter jeg altså casadidriksen både på insta og snap…

 

8 Kommentarer on She did it!!! På sosiale medier..

  1. Føler med deg. Er der jeg også å trener på magerulle. Over fra meg til rygg kan vi når vi gidder. Men det andre er litt mer slitsomt. Men det kommer vel snart😄 Å mamma var ikke til stede for ryggrullet, det var det pappa som fikk se😣

  2. Haha selvfølgelig må man dokumentere!! Og vi MÅ bare få en til, snap og insta var nemlig ikke-eksisterende sist jeg opplevde første rulling….. Og btw, hun er jo til å spisopp, rullende eller ei <3

  3. Hahaha, du er herlig 🙂 Flinke lille Dis <3 Jeg har en følelse av at det er like stort når 4.mann gjøre det som når 1.mann gjør det. Bare at med nr 4 vet man at for hver milepel så nærmer man seg tiden for at de vil være selvstendige 🙂
    Fru Jacobsen (@frujacobsenno) Vil gjerne at du leser denne blogposten En billig start på foreldrelivetMy Profile

Stengt for kommentarer.