Hei.

Høstferien er igang og vi har ankommet Kvina og mormor. På veien hørte vi på radio. P3 tror jeg det var og programlederne oppfordret folk til å sende inn meldinger med hva som irriterte dem mest når de tok offentlig transport.

Det manglet ikke på irritasjonsmomenter. Folk som sitter på ytterste setet som ikke reiser seg når den som sitter innenfor skal av. Folk som snakker høyt i telefonen eller høyt generelt på stillevogn. Folk med høretelefoner som spille så høyt at alle i vogna også hører “nothing else matters”. Etter å ha diskutert alt dette lenge og vel konkluderte programlederne med at selv om alt dette var SYKT, SYKT irriterende så var det tross alt I-landproblemer vi snakket om.

images

“jeg tror det også kan kalles by-problemer” så jeg og lo mot Henning. “Enda godt vi slipper slike irritasjonsmomenter her på landet..”

Så kom jeg til å tenke på diverse kjøreturer den siste tiden….

 • Folk som snakker høyt på stillevogn….
  • etter en evighet med skrik, vræl og hyl sovnet endelig Dis og vi to i fremsetet trakk et lettelsens sukk.. Det var jo fortsatt mange mil igjen hjem. Akkurat da fant Yme ut at det var tid for å leke brannbil….. BÆBU, BÆBU, BÆBU…. Sykt irriterende altså…
 • Folk med høretelefoner….
  • Eir… Eir!!! EIR!!!!!!!!! “hæ?????” Kan du skru ned musikken litt. Vi foran hører jo like godt som du som sitter der med høretelefoner på! “HÆÆÆ?” KAN DU SKRU NED MUSIKKEN LITT!!!!!!!!! Sykt irriterende..
  • to minutter senere….. EIR!!!!!!!! “HÆÆ, har jo skrudd ned jo!!” Ja, men du synger. HØYT!!!! Skikkelig sykt irriterende..
 • Folk som ikke flytter seg..
  • “Æ vil ut!!!! Æ vil uuuuuuuuut!!!” Den som sitter i fremste baksetet har alltid all verdens tid med å gå ut av bilen, den som sitter bak og er avhengig av fremste for å komme ut har det alltid travelt. Og det hjelper ikke hvilken unge som sitter hvor, det er setet som styrer farta.. Sykt irriterende..
 • Mer folk som ikke flytter seg…
  • Æ ska først inn!!! Nei, æ ska først inn!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅ, no kommer ikke æ mæ inn når du spærra veien!!! Det e ikke plass førr bægge hær med sækk på!! Fløtt dæ! Æ ska inn!!! Trengsel i døråpningen.. sykt irriterende altså..

Mulig det ikke er byproblemer alikevel. Mulig det bare har byinnpakning..

2 Kommentarer on I-land eller storbyproblem…

Stengt for kommentarer.