//sponset/reklame//

Hei.

Det er fasinerende å se ned i et babyfjes og se likheten med seg selv. Eller med eldre søsken. Da Eir kom til verden så jeg ned og så en liten miniHenning i jenteutgave. Med Isa tittet jeg ned og så meg selv i miniatyr og Yme var jo en liten miniEir. Dis er fasinerende, for den ene dagen ser jeg ned og ser Isa, neste dag er det Eir/Yme og sånn skifter det. Men en ting har hun arvet fra alle tre. Den manglende evnen til å ligge rolig tilbakelent i en armkrok.

Da Eir var tre måneder kastet vi inn håndkle og stablet henne opp i en høystol. Da var vi lei av hyl, skrik, en unge som sto i bro i vippestolen og som vi måtte knekke i to får å få ned i en armkrok. Det manglet ikke på skjellsord og bekymringer fra bestemødre, tanter, orakler på google og andre nettfora. Ødelagt rygg, krøpling og klippekort hos fysioterapeut resten av livet var noe av det vi fikk servert.

Enn så lenge går det bra. Hun er ikke krøpling, hun har ingen nevneverdige motoriske vansker. Og vi fikk en blid unge som fikk komme opp og være med. Dog var det jo med betydelig strev med handuker foran og bak og rundt og pute bak hodet og i det hele tatt.

IMG_1103

Med Isa og med Yme gjentok jo historien seg. Dog med litt mindre dystre spådommer fra bestemødre for hver unge. Det er liksom slike unger vi får. Sånne som står med stive sterke ben i fanget fra de er ni dager og vil sitte oppe, rette i ryggen fra 2 måneder.

Så vi tenkte nå med Dis at vi skulle være føre var. Så før hun kom så kjøpte vi sånn babystol til tripp-trappen. Sånn at hun skulle komme opp og se og sitte med oss fra dag en. Det får man jo si har gitt litt sånn passe resultat..

IMG_6215

Og nå er det mer krampe i nakken og ville forsøk på å komme seg opp, opp, opp.. Det synes kanskje litt dårlig på bildet, men det er altså 10 cm luft mellom hodet og stolen…

IMG_9652

Derfor ble jeg veldig glad da jeg ble spurt om å teste Beemoos matstol. For etter bildet på Jollyroom å dømme så burde den løse alle våre vansker.. Jollyroom har omtrent det meste av hva man trenger som foreldre og en rekke merker. Men denne stolen er altså fra Beemoo. Et merke vi aldri har prøvd noe som helst fra til tross for at de har det meste fra badebaljer til barnevogner.

290860

Fempunktsele, justerbar rygg, brett til leker og mat, høydejustering og lett å vaske sølet med gulp og grøt bort fra.

Og forrige uke kom den i posten! I alle sine deler…

IMG_9512

Og jeg tenkte: “herregud, dette får jeg aldri til! Og om jeg får en stol tilslutt så tør jeg aldri plassere mine 8,5 kilo med dyrebar baby oppi der.”

Men gode råd var dyre for Henning lå og sov etter nattevakt og jeg ville jo prøve den stolen. Så med hjelp av min egen praktiske sans, bruksanvisning og studering av bilde av stolen fikk jeg den sammen bit for bit. Forbløffende enkelt var det, alle deler passet liksom bare et sted.

IMG_9513 IMG_9514

Sånn bortsett fra en bit som jeg ikke forsto noe av…

IMG_9515

Men det gjorde Isa. (hva det sier om min praktiske sans og evne til å lese bruksanvisning nekter jeg å uttale meg om..) Så mens jeg la Dis ute i vogna hadde hun vekket Henning for å få ham til å knipse på siste del for man måtte være litt sterk sa hun..

Og gjett om mine 8,5 kilo med baby er fornøyd.. Jeg lar bildene tale…

IMG_9520 IMG_9522

Nå skal vi prøve stolen en stund og så skal dere få vite om den svarer til forventningene.. Men ennså lenge så gir jeg ti tomler opp! Og det var i tillegg veldig kjapp levering. Tre dager så hadde vi stolen. Og det er imponerende når man bor i nordnorge.

3 Kommentarer on Matstol fra Beemoo

  1. Hei! Vil gjerne ha tilbakemeld. På om dere fremdeles er fornøyd med matstolen?

  2. Hei, du har skrevet at den kan justeres i ulike høyder ? hvilke høyder da?

Stengt for kommentarer.