//sponset//

Hei.

Har dere fått med dere at det har kommet en ny serie på Netflix? Ikke? veldig synd for dere. Men det har det altså. Kommet en ny serie..

DINOTRUX

Her i huset er vi frelst. I alle fall jeg og Yme. Etter en sommer med dill og dall, feer, prinsesser, glitter og  mangefarget hår er altså Dinotrux herlig fraværende av alt sånnt. Her snakker vi en blanding av dinosaurer og diverse doninger som kan knuse, dose, løfte, laste og bygge. Kan det bli bedre.

I første episode treffer vi Ty. Han er Dinotruxenes Tyranosaurus Rex. Detvil si, han er en Tyranosaurus Trux. Alle rømmer når de ser ham, da han jo er en ganske skummel type. Tilsynelatende..

TY

Vel, Ty er ikke så skummel som han ser ut, men den eneste som tør nærme seg Ty er den bittelille Revvit. Han er en mekkosaur. Og gjett om han kan mekke. Og han er skikkelig glup!

Som i alle spennende historier er det også en badguy i Dinotrux. Det er en svær D-struct.

d-struct

Alene har jo ikke Ty en sjanse mot slemme D-struct, men han klarer å samle seg en vennegjeng og moralen er at “sammen er vi sterke”. Og så starter det på ordentlig. Dinotruxene bygger seg et hjem og D-struct prøver stadig å ødelegge. 10 episoder ligger nå ute på Netflix og jeg må jo bare innrømme at vi nå på kun to dager har klart å se alle ti. Dog har vi også vært ute på trampolina og spist middagen ute, så vi har ikke bare sittet foran tv i godværet.. Skjønt nesten..

IMG_9106
Legg merke til dinosaurskjorta…

Yme digger Dinotrux, og jeg synes serien er ganske fornøyelig da det er puttet inn humor som også vi voksne ler av. Isa var skeptisk og erklærte først at dette alldeles ikke var i hennes gate, men i kveld har hun sittet og artsbestemt dinotrux mens hun måtte medgi at det kanskje var ørlite spennende alikevel. Men bare litt altså…. Det eneste jeg har å utsette er at åpningsmelodien setter seg litt på hjernen.. Fant den ikke på norsk på Youtube men knus det, slå det, flytt det, løft det går litt på repeat. Samt, FULL FRES, DINOTRUX!!!

1 Kommentar on Dinotrux!

  1. Denne har ikke jentene sett enda…. menne, de dras kanskje ikke helt inn i starten uansett? Jeg mener, de er lissom 10 og 12 år, de skal jo være store….
    Avdeling Holt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten FredagshumorMy Profile

Stengt for kommentarer.