Hei.

Følgende samtale fant sted her i dag, og jeg er glad vi bor langt fra folk for det kan jo være at barnevernet hadde tatt turen innom om de ikke har ferie…

Eir! Ikke tråkk på Dis når du komme opp trappa! (ropt ned fra loftet)

Hæ?? (hun sto i kjelleren med en kurv klær i hendene)

Jeg sa: Ikke tråkk på Dis når du kommer opp trappa, hun ligger på gulvteppet.

Hæ? Hvilket teppe, jeg ser ingenting, jeg har jo kleskurven!

Jammen sett den ned og se hvor du går. IKKE TRÅKK PÅ DIS!

Men hvor er hun da? Hvor ligger hun? Jeg er jo her, hvor er hun?

Ser du ikke at hun ligger på teppet foran lekebordet til Yme? Ikke tråkk på henne!!

Foran lekebordet? Å der!! Jammen bra du sa fra mamma!! Ellers hadde jeg tråkket midt oppå henne! Skulle jo gå der nå!

To minutter før: En surmulende Isa ble sendt ned på vaskerommet for å hente sine sammenbrettede klær som skulle opp på rommet og inn i skapet. Jeg har hatt et aldri så lite prosjekt der nede den siste uka..

IMG_8780

 

Jeg gikk på badet for å skifte på Dis og hørte usedvanlig mye sukk, stønn, uffing, akking og klaging komme opp trappa fra kjelleren. Så skulle den samme sukkingen, stønningen, uffingen, akkingen og klagingen ta fatt på trappa opp til loftet.

KRASJ, BRAK, VRÆL!!!! Man kan jo ikke bare springe fra en baby på stellebordet selv om en storesøster ligger krønsjet i trappa med en kurv med klær over seg, så hun ble hastig tatt med og lagt på første trygge sted.. Med bleien på snei..

Storesøster ble stablet på bena, tårer tørket og jeg bar opp kurven slik at hun kunne legge klærne på plass i skapet. Og det var da jeg var på tur ut av rommet at jeg kom på at den andre storesøsteren var på tur opp med en like stor kleskurv midt i synsfeltet og Dis lå en smule utsatt til….

Vel, litt drama i hverdangen skal man ha. Dis var storfornøyd. Fikk jo stirre på en helt annen del av stua.. Sprelle med bare tottelotter…. ja livet var herlig. Det er bare å grue seg til hun begynner å krabbe. Huset må ikke babysikres, det må storesøskensikres…

IMG_8797

 

 

3 Kommentarer on Ikke tråkk på lillesøster!

  1. He, he jeg digger innstilling deres og at dere lever livet som normalt!!! Jeg er Ås bekymret for alle som pakker inn barna sine i porselen, de blir så skjøre og stive av det. – og heldigvis har du sikringstiltak på gang! Klem til dere alle

Stengt for kommentarer.