//sponset/reklame//

Hei.

Mens vi var på ferie så kom det en pakke hjem i posten. Fra Netflix. Det var et kart over Borkøy og verdnene rundt. Samt en dragerytter.

Netflix har nemlig lansert den nye animasjonsserien Dragerytterne, ukjent terreng mens vi var på østlandet og nøt sol og varme.

Jeg skal innrømme at det har blitt lite Netflix i ferie. Ikke av idealistiske grunner som at familien skulle samles rundt kortspill og monopol. Ei heller fordi sol og finvær la en nevneverdig begrensning på skjermtiden. Nei det er på grunn av at ICE-modemet og nettkvoten gikk varm. Gang på gang på gang på gang.. Hvem i all verden kan være fem uker på tur og klare seg med 8 GB lurer jeg på? Ikke vi i alle fall. Så vi har sett Monster High til det kjedsommelige på noe så gammeldags som DVD. Og Monster High er ok det altså. Tre unger, hvorav en gutt på tre år sitter klistret til skjermen.

Men nå var det ikke monsterdukker med unaturlig kroppsfasong jeg skulle snakke om. Det var drager.

På Borkøy bor jo dragerytterne og dragene deres. Men nå er de litt lei av Borkøy og med hjelp av et supert kart reiser de ut i verden for å finne nye og ukjente drager. Det måtte jo bare fenge en treåring som nå sto i fare for å kjøpe seg en egen Monster High dukke (gjett om faren fikk styrt ham unna den hylla)

Så mens jeg tok morgenstellet på Dis satte jeg på Netflix og drager i alle farger. Da jeg kom tilbake fra badet satt Yme litt sånn på skrå og tittet stivt på TV fra bak stolen sin, neida, det var IKKE spennende, men jeg trengte ikke skru på noe annet altså.

IMG_8740

Etter at litt småtteri var gjort på kjøkkenet og Dis lagt i vogna for første dupp var det tid for kvalitetstid. Det vil si at jeg og Yme satt og så tre episoder mens vi lette på kartet etter hvor dragerytterne befant seg. Så var det i all pedagogisk korekthets navn tid for å slå av skjermen litt..

IMG_8742

Men jeg mener.. Når ungene var lagt. Nå i kveld.. For at…. Jeg mener… Jeg hadde jo ikke fått med meg starten…

IMG_8751

Og på Instagram kunne teaseren fra Netflix fortelle at Monster High er ventet rundt neste sving…

2 Kommentarer on Barnetv for voksne…

  1. Monster High…. navnet gir meg fortsatt frysninger!

    Jeg var lykkelig den dagen Vilde erklærte at dette var en periode som var over. ALT skulle se ut som disse dukkene…..
    Avdeling Holt/ Anja Holt Vil gjerne at du leser denne blogposten FredagshumorMy Profile

Stengt for kommentarer.