Hei.

Det er ikke så ofte jeg handler på nett. Det er noe med å se det man handler in real life. Ta på det, kjenne på kvaliteten, strekkbarheten, holdbarheten, er låsen hard nok, ruller grillen lett når man triller den osv, osv.

Men høygravid og sulten på shopping så endte jeg jo innom noen butikker på nett for å handle litt nytt til den kommende babyen (skjønt det var ikke mye vi ikke hadde fra før)

Og helt uten å være sponset, betalt eller bedt om å gjøre det tenkte jeg å skryte litt av en nettbutikk jeg ramlet inn i.

Den heter Barn og Baby. Og den ser ut som hvilken som helst annen barneklesbutikk på nett. Og den hadde endel merker som jeg liker. Blandt annet Mole, Wheat og Tiljamid. Grunnen til at jeg havnet inn der var salg…

Og jeg fant en fin ulldress (noe vi faktisk manglet) og et kjempefint sett i tynn ull fra Mole. Med body og bukse. Så jeg klikket og betalte og ventet på pakke.

Så fikk jeg en mail. En hyggelig mail, der ei dame som het Linn beklaget så mye. Hun hadde oppdaget at bodyen jeg hadde bestillt hadde en annen innfargning enn buksa, slik at om jeg hadde tenkt å bruke det som et sett så ville jeg komme til å irritere meg. Hun lurte på om jeg ville annulere kjøpet eller vente til hun fikk bestillt ny body fra levrandøren.

Jeg var jo ute i god tid så jeg valgte det siste.

Så kom en ny mail. Linn var fortvilet. Leverandøren hadde sendt bukse og jakke i riktig farge, men ingen body…

Vel, jeg hadde fortsatt god tid så jeg sa jeg kunne vente så det ble rett..

Ny mail. Linn ville grave seg ned. Leverandøren hadde gått tom for bodyer i rett størrelse.. Men Linn tilbudte meg body i størrelsen over og som plaster på såret jakken i tillegg.

Og gjett om Dis ble fin da. I hele settet. Som kom frem i god tid før fødsel.

IMG_7599

IMG_7613

 

Jeg synes det er så fint at noen bak en sånn nettbutikkside kan være så trivelig og genuint interessert i å yte god servise til kundene sine. Hun kunne jo bare sendt det jeg hadde bestillt og ikke brydd seg om hverken innfarging eller om jeg skulle bruke det som sett. Og den jakken kostet nok ikke henne mye, men jeg ble kjempeglad og overrassket og følte meg virkelig sett som kunde. Det er ikke så mye som skal til. For nå for tiden føler jeg meg ofte mer til bry enn velkommen når jeg går inn i butikker. Og da får man ikke akkurat lyst til å kjøpe noe.

Etter dette begynte jeg å følge @barnogbaby på instagram. Og i dag la de ut verdens fristelse.. For se på denne da:

1999-2922-large

 

Gjett om det er en brannmann her i huset som har lyst å gå høsten i møte i dette her. Vel, vi får se, dumme meg kjøpte nye regnklær til ham på ferie. Orange med ugler… Blir jo litt tamt til sammenligning..

Uansett. Ta en titt innom Barn og Baby. Servicen er upåklagelig!!

4 Kommentarer on God service er ikke en selvfølge..

  1. For en fristelse! Jeg er rimelig sikker på at jeg ender opp med det regnsettet… Er i tillegg ypperlig å bruke til kostyme på nyttårsaften for i Bergen regner det jo alltid! Haha… 🙂 Takk for tips, jeg digger god service!
    Drømmelykke Vil gjerne at du leser denne blogposten Bootcamp @ VG- listaMy Profile

Stengt for kommentarer.