//reklame/sponset//

Hei.

For et år siden eller noe (tida går så fort) raste en debatt om merkeklær til barn. Jeg er den første til å innrømme at våre barn stort sett har klær fra H&M. Mye av det er også arvet. Det er noe i meg som steiler når en babybody koster 500,- Uansett hvor fantastisk merket eller kvaliteten er.

Men av og til er det jo moro da, å kjøpe noe fra et fint merke. Et litt dyrt merke. Særlig om det i tillegg er bra kvalitet og ser flott ut. Og det er jo mye morsommere å handle til ungene enn til seg selv…

Hva er vel da bedre enn at man finner det på salg? Og enda bedre når det ikke bare er 20% avslag men 50!

Nå er det 50% avslag på hele butikken på KidsBrandStore.no. Det er en butikk med klær fra en rekke merker. Jeg nevner i fleng: Ralph Loren, Gant, Hummel, Levis, Tommy Hilfiger, Lacoste.

kidsbrandstore

Masse fine klær og som sagt er de nå på halv pris. Eir var jo som kjent på BikBok og kjøpte seg en topp her om dagen. Vel den skal byttes ut.. Med denne fra beBelle tenkte jeg. Den har jo skikkelig wow-faktor i ryggen.. Bare se..

bebelle_t-shirt-linnen_gronbebelle_t-shirt-linnen_gron-1

 

Så hva venter du på? Salget har startet.. Løp og kjøp!

 

1 Kommentar on KidsBrandStore

  1. Nå er jeg fryktelig nysgjerrig på den toppen fra BikBok altså! Det er nesten litt ondt av deg dette – å skrive om den opptil flere ganger uten å vise ett eneste lite bilde…!
    Anne Berit Vil gjerne at du leser denne blogposten På islandshesttur!My Profile

Stengt for kommentarer.