Hallais!

Bare kort innom her for å informere om at viktige ting skjer! Mormor og morfar har kjøpt meg bil!

Men sånne biler kommer visst ikke ferdige ut av butikken. De må monteres.

IMG_6966

Og selv om pappa er ganske flink til å skru så er han fryktelig, fryktelig treig altså… Leser bruksanvisning i hytt og pine. Jeg mener, han er en pappa, da burde han klare å skru sammen en bil uten å lese i den bruksanvisningen til stadighet..

 

IMG_6967

Så jeg måtte trå til selv. Jeg mener, man trenger ikke være rakettforsker for å forstå at hjulkapslene skal sitte på dekkene….

IMG_6972

 

Fant ut at om vi var litt fler så måtte jo dette her gå litt fortere så jeg fikk tak i mormor også til å hjelpe til. Pappa var kjempeglad for å få så mye hjelp..

IMG_6975

 

Men vet dere hva? Denne bloggen får ingen lykkelig slutt skal jeg si dere. For den bilen var helt tom for batteri når den var ferdig. Så nå står den og lader mens jeg sover. Men i morgen, DA skal jeg kjøre bil!

(og om dere vil høre hvor tøft den spiller og se meg danse så kan dere følge mamma på Instagram og se video @casadidriksen)