Hei.

Ferien ble offesielt sparket igang i går og vi fant ut at midtsommertreff på Inndyr var et godt sted å starte.

God stemning på Yme og Eir som gledet seg over henholdsvis vårruller og å få assistere en magiker..

IMG_8059 IMG_8095

Ikke SÅ god stemning på Isa som mente at et hoppeslott var det eneste som var “innen hennes interesser og det var litt lite og dessuten var det for mye kål i vårrullene”

IMG_8094

 

Videre kjørte vi riksvei 17 og tilbrakte noen timer på diverse fergekai. God stemning på Eir, Yme og Dis som tilbrakte tiden med å klatre i trær, prøve rattet og kose…

IMG_8072 IMG_8078 IMG_8080

Ikke fullt så god stemning på Isa som mente at “livet er alt for kort til å stå på et fergekai, det er kjedelig og nå har vi stått her I FLERE MINUTTER!!!” (når du i tillegg blir vekket av at en gassballong slår i trynet ditt fordi storesøster åpner vinduet på vidt gap… den følelsen)

IMG_8097

 

 

Dagen i dag opprant med strålende vær. Etter å ha ventet en halv dag på at Dis skulle spise, rape, sove litt, spise, vi skulle spise, Yme måtte skifte, etc, etc, etc kom Isa seg avgårde på tur til fjæra. For å plukke skjell.

God stemning på Eir som til tross for isbiter i vannet badet av hjertets lyst.

IMG_6565

 

Yme vasset, kastet sandt, fant skjell og steiner, hev steiner og koste seg generelt..

 

IMG_6574

Dis sov i vogna, foreldrene koste seg i sola og lo til smilende og leende barn.

Isa? Ja, dere kan jo gjette stemningen noen sekunder etter at dette bildet er tatt.. Hint: isa liker ikke å bade i kaldt vann…

IMG_6576

 

For ordens skyld.. nå, noen timer, en kroneis, en potetgullskål og et deilig bad i badekaret senere er stemningen på topp, også hos Isa. 

3 Kommentarer on Ferie og god stemning..

  1. Jeg hadde likt meg på tur med Isa. Selvfølgelig skal man ikke bruke ferien, for ikke å snakke om LIVET, på en fergekai.
    Nina Vil gjerne at du leser denne blogposten WOW!My Profile

Stengt for kommentarer.